Pierce Brosnan: Θέλει να είναι γυναίκα ο επόμενος James Bond
Κόσμος

Pierce Brosnan: Θέλει να είναι γυναίκα ο επόμενος James Bond

Pierce Brosnan: Θέλει να είναι γυναίκα ο επόμενος James Bond

Στο πλατό της εκπομπής Good Morning Britain βρέθηκε ο Pierce Brosnan και προκάλεσε την εκρηκτική αντίδραση του παρουσιαστή Piers Morgan με τη δήλωση του πως  είναι καιρός ο ρόλος του James Bond να περάσει σε “γυναικεία χέρια”.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς και υποστηρίζει ότι η Lashana Lynch, η οποία κάνει μία εμφάνιση ως Bond στη νέα ταινία No Time to Die, θα μπορούσε να αναλάβει τη συνέχεια του ρόλου.

Ειδικότερα, είπε “νομίζω ότι έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια στον ρόλο άντρες, να ξεφύγουν από αυτό και να βάλουν μια γυναίκα. Νομίζω ότι θα ήταν ευχάριστο, θα ήταν συναρπαστικό”.

Πρόσθεσε ότι ο Bond πρέπει να συμβαδίσει με την εποχή και να αντικατοπτρίζει κινήσεις όπως το #MeToo, το οποίο ονόμασε “σχετικό και σημαντικό”.

Απαντώντας στα σχόλια του ηθοποιού, ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε ότι όλα αυτά είναι μία “αξιολύπητη ανοησία” και ισχυρίστηκε ότι “η εκστρατεία για να σωθεί ο  James Bond ξεκινά εδώ”.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Η 25η ταινία του Bond  με τίτλο No Time to Die έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.