Η πριγκίπισσα Charlene γίνεται 44 και της ετοίμασαν το πιο όμορφο βίντεο για τα γενέθλιά της
Κόσμος

Η πριγκίπισσα Charlene γίνεται 44 και της ετοίμασαν το πιο όμορφο βίντεο για τα γενέθλιά της

Η πριγκίπισσα Charlene γίνεται 44 και της ετοίμασαν το πιο όμορφο βίντεο για τα γενέθλιά της

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της Charlene, η οικογένεια μιλά καθημερινά μέσω τηλεφώνου και βιντεοκλήσεων

Καθώς η πριγκίπισσα του Μονακό, Charlene, συνεχίζει να ανακτά την υγεία της μετά από συναισθηματική και σωματική εξάντληση, μοιράστηκε με τους fans της ένα ειδικό βίντεο γενεθλίων που δημιουργήθηκε προς τιμήν της την Τρίτη (25/1).

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στους επίσημους λογαριασμούς Facebook του φιλανθρωπικού ιδρύματος Charlene’s South Africa και του Palace of Monaco γιορτάζει την ιστορία της πριγκίπισσας —από το αυτοαποκαλούμενο “Benoni girl” (το προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ όπου μεγάλωσε) και την Ολυμπιονίκη κολυμβήτρια μέχρι τον βασιλικό γάμο της, τη μητρότητα και το φιλανθρωπικό έργο.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου, των βασιλικών διδύμων, πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella, καθώς και προσωπικών φίλων, του αείμνηστου Νέλσον Μαντέλα και του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Ντέσμοντ Τούτου.

«Σας τιμούμε για το πόσα πολλά δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το πάθος και η αφοσίωσή σας να σώσετε και να αλλάξετε ζωές είναι πραγματικά μια έμπνευση», αναφέρει ένα μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

«Πιστεύουμε ότι αυτό το βίντεο από την αρχή του ταξιδιού σας έως τώρα θα σας υπενθυμίζει πόσο σας αγαπούν και σας εκτιμούν».

Η ευχή γενεθλίων βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητη. Η πριγκίπισσα αναδημοσίευσε το βίντεο στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδευόμενο από ένα emoji καρδιά.

Η Charlene συνήθως αποφεύγει τους δημόσιους εορτασμούς για τα γενέθλιά της. Όπως είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο PEOPLE πέρυσι: «Δεν της αρέσουν οι μεγάλες γιορτές».

Περιέγραψε τα πάρτι μάλιστα ως «σχεδόν οικογενειακή υπόθεση».

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη Charlene, πολύπλοκη, με δύσκολα προβλήματα υγείας που προκάλεσαν παρατεταμένη απουσία μακριά από τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της.