Jane Fonda: Εξομολογήθηκε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό
Κόσμος

Jane Fonda: Εξομολογήθηκε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό

Jane Fonda: Εξομολογήθηκε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό

Σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού THR, η Jane Fonda, εξομολογήθηκε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό τον Αύγουστο του 2014, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν της σειράς του Netflix, Grace and Frankie.

Η δύο φορές βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και γιαγιά δύο εγγονιών, δήλωσε:

“Μου πήρε μία σεζόν να ενδιαφερθώ για το χαρακτήρα που υποδυόμουν.

Αναγκάστηκα να ξαναρχίσω ψυχοθεραπεία και τα Prozac. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω πώς συνδέομαι με το ρόλο μου. Έπαθα νευρικό κλονισμό στην πρώτη σεζόν.

Μου πυροδότησε το φόβο της εγκατάλειψης. Δεν είναι ένα καλό θέμα να συζητήσουμε. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ένας κωμικός ρόλος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάτι τόσο βαθύ.

Έτσι λοιπόν την αγάπησα και έμαθα να την προσκαλώ στο δωμάτιο” (αναφερόμενη στον ρόλο της).

Στο ρόλο της ως Grace στη σειρά του Netflix, η Fonda αναπτύσσει μια πραγματική φιλία με την άλλοτε άσπονδη φίλη της, Frankie, όταν οι σύζυγοί τους τις χωρίζουν, γιατί έχουν σχέση μεταξύ τους.

Σημειώνεται πως η 81 ετών ηθοποιός είχε αναφερθεί εκτενώς στο φόβο εγκατάλειψης που είχε, στο ντοκιμαντέρ του HBO που είχε γυριστεί για εκείνη.

Τότε είχε αποκαλύψει ότι η συγκεκριμένη φοβία της δημιουργήθηκε το 1950, σε ηλικία 12 ετών.

Ήταν τότε που η μητέρα της Frances, αυτοκτόνησε με σοκαριστικό τρόπο, κόβοντας το λαιμό της, μετά την είδηση της σχέσης του συζύγου της, διάσημου ηθοποιού, Henry Fonda, με την 22χρονη  Susan Blanchard.