Jon Bon Jovi: Πούλησε την πολυτελή του βίλα στη Φλόριντα
Κόσμος

Jon Bon Jovi: Πούλησε την πολυτελή του βίλα στη Φλόριντα

Jon Bon Jovi: Πούλησε την πολυτελή του βίλα στη Φλόριντα

Για να αγοράσει μία ακόμα πιο ακριβότερη!

Με αγοραπωλησίες ακινήτων ασχολείται αυτή την περίοδο ο Jon Bon Jovi. Ο frontman της ομώνυμης μπάντας αφού πούλησε την πολυτελή του βίλα στην Palm Beach της Φλόριντα έναντι 20.000.000$, αγόρασε την ίδια μέρα μία καινούρια στην ίδια περιοχή και αν κρίνουμε από την τιμή της με περισσότερα κονφόρ αφού του κόστισε 43.000.000$.

Τι κι είχε αγοράσει το παραλιακό οίκημα μόλις το 2018; Ένας celebrity τέτοιου βεληνεκούς βαριέται εύκολα και ψάχνει διαρκώς διεξόδους για να ασχολείται. Έστω και ανταλλάζοντας βίλες…

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2018 είχε αγοράσει την κατοικία μόλις για 10.000.000 δολάρια και αμέσως μετά την γκρέμισε για να ανεγείρει μία νέα στη θέση της, 5.000 τετραγωνικών μέτρων, με πέντε κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια και τρία μικρότερα. Αυτό θα πει έξυπνη αγορά!

Ο ίδιος απολαμβάνει ιδιαίτερα να κάνει σύντομες επισκέψεις στη Νότια Φλόριντα όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του γι΄αυτό και μία παραθαλάσσια κατοικία για εκείνον είναι απαραίτητη,

Ανάμεσα στους διάσημους γείτονες που ανταλλάζουν “καλημέρες” στις διακοπές τους είναι ο Bruce Springsteen, ο Rod Stewart και ο Howard Stern.