Julia Roberts: Το λάθος σε τίτλο εφημερίδας που έγινε viral
Κόσμος

Julia Roberts: Το λάθος σε τίτλο εφημερίδας που έγινε viral

Julia Roberts: Το λάθος σε τίτλο εφημερίδας που έγινε viral

Ένας λάθος τίτλος σε εφημερίδα ήταν αρκετός για να γίνει η ηθοποιός, Julia Roberts viral. Βέβαια, ο δαίμων του τυπογραφείου (και του διαδικτύου!) μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε και τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά αυτό το λάθος προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό.

Ο λάθος τίτλος της "The Post-Journal"

Ο λάθος τίτλος της “The Post-Journal”

Η “Τhe Post-Journal” είναι μια τοπική εφημερίδα στο Jamestown της Νέας Υόρκης. Έγραψε ένα άρθρο για την Julia Roberts, θέλοντας να επαινέσει τους ρόλους της που βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Κάποιος “πανέξυπνος” συντάκτης ή υπάλληλος της εφημερίδας όμως έκανε ένα ολέθριο λάθος. Μπέρδεψε το πρώτο γράμμα της λέξης “roles” (ρόλοι”) και έγραψε “holes” (τρύπες) στον τίτλο του άρθρου. Έτσι αντί ο τίτλος να λέει “Η Julia Roberts βρίσκει ότι η ζωή και οι ρόλοι της γίνονται καλύτεροι όσο μεγαλώνει” έλεγε “Η Julia Roberts βρίσκει ότι η ζωή και οι τρύπες της γίνονται καλύτερες όσο μεγαλώνει”!

Φυσικά, ως όφειλε, η εφημερίδα έκανε διόρθωση:

Αλλά το “κακό” είχε γίνει. Μέχρι και διάσημοι άφησαν το σχόλιό τους για τον τίτλο, που όπως είναι φυσικό προκάλεσε γέλια και τρελό τρολάρισμα. Μεταξύ αυτών η Patricia Arquette και η Busy Phillips.

https://twitter.com/PattyArquette/status/1072209454534418432

Το τρολάρισμα επεκτάθηκε και με μερικά πολύ αστεία tweets που άλλαξαν τίτλους στις ταινίες της Roberts ή gifάκια σχετικά με… τρύπες!