Justin Bieber – Ariana Grande: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
Κόσμος

Justin Bieber – Ariana Grande: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Justin Bieber – Ariana Grande: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Στηρίζουν ενεργά τους επαγγελματίες της υγείας

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν δύο από τους πιο δημοφιλείς αστέρες της νέας σκηνής της ποπ για να στηρίξουν ενεργά τους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας που είναι οι αφανείς ήρωες της εποχής του νέου κορονοϊού.

Ο λόγος για τον Justin Bieber και την Ariana Grande, οι οποίοι ετοιμάζουν ένα μοναδικό ντουέτο, τα έσοδα του οποίου θα χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά των εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον της πανδημίας.

Το τραγούδι θα έχει τίτλο Stuck With U και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι δύο καλλιτέχνες στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

may 8 🖤 stuck with u

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Τα έσοδα από το streaming και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children’s Foundation για τις υποτροφίες των παιδιών.

Είναι η πρώτη φορά που ο Bieber και και η Grande ενώνουν τις φωνές τους μαζί σε κάποιο κομμάτι, γεγονός που “τρέλανε” τους απανταχού φαν των πασίγνωστων τραγοδιστών.

“Ελπίζουμε να κάνουμε τη διαφορά με αυτό και ελπίζουμε ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι” είπε η Γκράντε σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ