Καλομοίρα – Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς ένιωσαν βλέποντας την εισβολή και τα επεισόδια στο Καπιτώλιο 
Κόσμος

Καλομοίρα – Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς ένιωσαν βλέποντας την εισβολή και τα επεισόδια στο Καπιτώλιο 

Καλομοίρα – Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς ένιωσαν βλέποντας την εισβολή και τα επεισόδια στο Καπιτώλιο 

Τι είπαν στα παιδιά τους;

Για την εισβολή στο Καπιτώλιο, τα επεισόδια που έγιναν στην Ουάσινγκτον οδηγώντας σε τέσσερις θανάτους και τον φόβο που επικράτησε στην Αμερική βλέποντας τις εικόνες με τα όπλα να κάνουν τον γύρο του κόσμου μίλησαν η Καλομοίρα και η Κατερίνα Μουτσάτσου στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η γνωστή τραγουδίστρια και η ταλαντούχα ηθοποιός ζουν με τις οικογένειές τους στην Αμερική και αναφέρθηκαν στο κλίμα που επικρατεί εκεί.

«Σαν Αμερική είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε δείγμα παγκοσμίως στα πολιτικά θέματα και αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή. Εύχομαι ο Τραμπ ως Πρόεδρος να κάνει το σωστό, να ηρεμήσει τον κόσμο και να δεχθούν όλοι το αποτέλεσμα των εκλογών. Εγώ θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της γυναίκας που έχασε τη ζωή της σήμερα. Η αστυνομία και ο στρατός προστάτευσαν τη Δημοκρατία», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και συνέχισε, αναφερόμενη στο σοκ που υπέστη από τα γεγονότα: «Εγώ είμαι με την οικογένειά μου στη Φλόριντα. Ήμουν στο αυτοκίνητο και με πήρε ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε τι χαμός έγινε στη χώρα. Επέστρεψα σπίτι και ως αργά παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις. Εμείς μένουμε λίγο πιο έξω από το Washington DC, αλλά εκεί είναι το σπίτι μας και νιώσαμε σαν κάποιος να μπήκε στο σπίτι μας».

«Εξήγησα στα παιδιά μου ότι αυτά τα όπλα είναι αληθινά και ότι αυτό δεν ήταν έργο. Ο Νίκος που είναι πιο ευαίσθητος όταν κατάλαβε τι συνέβη ήρθε στην αγκαλιά μου, σαν να ήθελε να τον προστατεύσω», κατέληξε η Καλομοίρα

https://streamable.com/z341ht

Με τη σειρά της και η Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε για τις άσχημες εικόνες στην Αμερική αναφέροντας πως ο Τραμπ ήταν αυτός που παρότρυνε τους οπαδούς του για την «εισβολή» στο Καπιτώλιο.

«Σπάνια βλέπω εικόνες, ο,τιδήποτε προτιμώ να το διαβάζω και μάλιστα μέσα από τα social media και το twitter. Προστατεύω τα παιδιά μου από την τηλεόραση. Και μεγαλύτερα παιδιά να είχα δεν θα τους άφηνα να δουν τέτοιες εικόνες», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Και συνέχισε: «Ο Τραμπ έκανε μια ομιλία και βλέποντας ότι χάνει την Τζώρτζια, παρότρυνε τους ανθρώπους να “περπατήσουν” προς το Καπιτώλιο. Φυσικά εκείνος δεν “μπούκαρε” μέσα, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει μια πολύ σοβαρότερη τροπή, χωρίς να σημαίνει ότι η ζωή κάποιου δεν είναι σημαντική»

Τέλος, η Κατερίνα Μουτσάτσου είπε: «Θα ζούσα μια φαντασίωση αν έλεγα ότι αυτό που συμβαίνει εδώ δεν συμβαίνει αλλού και ότι στην Ελλάδα είναι όλα τέλεια. Ψάχνω μέρος ασφαλές στον πλανήτη να ζήσω με τα παιδιά μου, αν και αυτήν τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν μπορώ να φύγω και να πάω πουθενά»

https://streamable.com/t04j4y