Kanye West: Κατηγορεί την Kim Kardashian ότι προσπάθησε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο
Κόσμος

Kanye West: Κατηγορεί την Kim Kardashian ότι προσπάθησε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο

Kanye West: Κατηγορεί την Kim Kardashian ότι προσπάθησε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο;

Οι δηλώσεις του Kanye West κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του στη Νότια Καρολίνα, πριν από λίγες μέρες, φαίνεται ότι προκαλούν σοβαρούς τριγμούς στον γάμο του με την Kim Kardashian.

Ο διάσημος ράπερ συγκλόνισε το κοινό μιλώντας για την πίεση που δέχτηκε η μητέρα του από τον πατέρα του, όταν ήταν έγκυος σε εκείνον, για να κάνει έκτρωση, αλλά και για το γεγονός ότι και ο ίδιος μαζί με την Kim παραλίγο να «ρίξουν» την κόρη τους, North. «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!», είπε συγκεκριμένα.

Τα ξένα Μέσα μιλούν για μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Kardashian που, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσει σε οριστική ρήξη στο γάμο του ζευγαριού. «Ο Kanye εδώ και καιρό βρίσκεται σε ένα μάλλον κακό σημείο της ζωής του. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν ακούει κανέναν, προκειμένου να λάβει κάποια βοήθεια σε ό,τι αφορά την ψυχιατρική του κατάσταση.

Η Kim εδώ και καιρό ανησυχεί, αλλά οι δηλώσεις στην προεκλογική του ομιλία την έχουν εξοργίσει τόσο επειδή ήταν μία πολύ λεπτή πληροφορία που δεν θα έπρεπε να μοιραστεί δημοσίως, όσο και για το ότι η μικρή North-West κάποια στιγμή θα μάθει αυτά που είπε ο πατέρας της και σίγουρα θα αναστατωθεί» αποκάλυψαν άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού στο People.

Ωστόσο παρά τον σάλο που προκλήθηκε ο Kanye West δείχνει να μην το βάζει κάτω. Το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε πληθώρα tweets.

«Η Kim προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου», έγραψε σε ένα από αυτά.

Σε ένα άλλο tweet ανέφερε: «Ορκίζομαι στην ζωή μου πως η μαμά της North ποτέ δεν θα την φωτογράφιζε να κάνει Playboy. Είμαι στο ράντσο, ελάτε να με πιάσετε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα όσα αφορούσαν την οικογένειά του έχουν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε ενδεικτικά: