Kanye West – Kim Kardashian: Δωρίζουν μισό εκατομμύριο για τη φωτιά στην Καλιφόρνια
Κόσμος

Kanye West – Kim Kardashian: Δωρίζουν μισό εκατομμύριο για τη φωτιά στην Καλιφόρνια

Kanye West – Kim Kardashian: Δωρίζουν μισό εκατομμύριο για τη φωτιά στην Καλιφόρνια

Το ζεύγος Kanye West και Kim Kardashian έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες φιλανθρωπικές πράξεις. Η στήριξή τους, ωστόσο, στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές της Καλιφόρνια ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Η reality star βρέθηκε καλεσμένη στο The Ellen Show της Ellen DeGeneres κι εκεί μίλησε για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Μίλησε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για του πυροσβέστες που πάλεψαν να διώξουν τις φλόγες που είχαν φτάσει τόσο κοντά στο σπίτι της. Η Kim Kardashian είχε προσλάβει ιδιωτική πυροσβεστική εταιρία τις μέρες που μαίνονταν οι φωτιές. Αυτό, δεν έσωσε μόνο το δικό της σπίτι, αλλά ολόκληρη τη γειτονιά από τις φλόγες που τους είχαν περικυκλώσει. Μετά τις ευχαριστίες της, ανακοίνωσε ότι ο σύζυγός της, Kanye West, μαζί με το fashion brand του, Yeezy, και την Adidas θα προσφέρουν 200.000$ στο Ταμείο Αρωγής των Πυρκαγιών της Καλιφόρνια, κι άλλες 200.000$ στο Ίδρυμα κατά των Πυρκαγιών της Καλιφόρνια.

Η ιστορία του ζευγαριού που έχασε το σπίτι του

Έπειτα, στον καναπέ της Ellen DeGeneres κάθισε ο πυροσβέστης Michael Williams με τη σύζυγό του Lisa, να μιλήσουν για την πρόσφατη εμπειρία τους. Αφότου εκκενώθηκε η γειτονιά τους, εκείνοι αποφάσισαν να μείνουν πίσω για να ελέγξουν όσο γινόταν τα πράγματα, μιας και ο Michael γνωρίζει από φωτιές. Ξαφνικά ο αέρας δυνάμωσε τόσο πολύ που το σπίτι τους πήρε φωτιά ενώ βρίσκονταν εντός του. Το ζευγάρι, ως εκ θαύματος, κατάφερε να απομακρυνθεί χωρίς τραυματισμούς και να σώσει μαζί και τα σκυλιά του. Δυστυχώς, όταν επέστρεψαν το σπίτι είχε καεί. Η Kim Kardashian, που καθόταν διακριτικά στην άκρη του καναπέ πρόσφερε στο ζευγάρι μια επιταγή ύψους 100.000$ για να τους βοηθήσει να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.