Katie Holmes: “Ήταν πολύ έντονη περίοδος. Είχα κι ένα παιδί να προστατεύσω…”
Κόσμος

Katie Holmes: “Ήταν πολύ έντονη περίοδος. Είχα κι ένα παιδί να προστατεύσω…”

Katie Holmes: “Ήταν πολύ έντονη περίοδος. Είχα κι ένα παιδί να προστατεύσω…”

Η εξομολόγηση για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Tom Cruise

Η Katie Holmes ποζάρει για το εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle και είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάει για το πολύκροτο διαζύγιο με τον Tom Cruise αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

https://www.instagram.com/p/B9mQtngHHU6/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση της 14χρονης πλέον Suri. Τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου υποστήριζαν ότι η Katie απαίτησε διαζύγιο προκειμένου η κόρη της, να μην μεγαλώσει βάσει του δόγματος της Σαϊεντολογίας.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό θυμάται εκείνη τη χρονιά και δηλώνει: “Ήταν πολύ έντονη περίοδος. Όλα τα φώτα ήταν πάνω μας και είχα κι ένα παιδί να προστατεύσω από αυτό. Έγιναν πολλοί άνθρωποι φίλοι μου τότε και με βοήθησαν πολύ. Με στήριξαν. Κι αυτό είναι που αγαπώ σε αυτή την πόλη. Μας ακολουθούσαν συνέχεια όταν ήταν μικρή. Ήθελε να είναι έξω όπως κάθε παιδί, οπότε πηγαίναμε σε πάρκα στις 6 το πρωί, όταν κανείς δεν θα μπορούσε να μας δει. Αλλά υπάρχει ένα βίντεο που την κρατάω, ήταν 2 ετών τότε, και εκείνη αρχίζει να χαιρετά τις κάμερες”.

Αποδεχόμενη τα χρόνια που περνούν η Katie Holmes εξομολογείται:

“Στα 41 έχεις δει πράγματα, έχεις βιώσει πράγματα. Ξέρεις τι θέλεις και πως αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι έχουν αξία. Θα αφουγκραστείς τον εαυτό σου αντί να κρέμεσαι από τη γνώμη κάποιου άλλου”.