Και όμως, η Βασίλισσα ευχήθηκε στη Δούκισσα του Sussex για τα γενέθλιά της!
Κόσμος

Και όμως, η Βασίλισσα ευχήθηκε στη Δούκισσα του Sussex για τα γενέθλιά της!

Και όμως, η Βασίλισσα ευχήθηκε στη Δούκισσα του Sussex για τα γενέθλιά της!

Το πρωτόκολλο παραμένει ισχυρό

Μπορεί στο επίσημο site της βασιλικής οικογένειας ήδη εδώ και μερικές μέρες η Δούκισσα του Sussex να μη φέρει πλέον τον βασιλικό τίτλο “Η αυτού υψηλότης” αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει μέλος της.

Και όπως φαίνεται η ίδια η Βασίλισσα θέλησε να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα συμπαράστασης  στη Meghan εν μέσω του σάλου που έχει δημιουργηθεί από την επερχόμενη βιογραφία των Sussexes, παρά το γεγονός ότι φέρεται δυσαρεστημένη από αυτή την εξέλιξη.

Έτσι στον βασιλικό λογαριασμό στο Twitter η Βασίλισσα ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα σημερινά γενέθλια της Δούκισσας -που γίνεται 39- με μια κοινή τους φωτογραφία.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πέρσι δεν υπήρξε παρόμοια ανάρτηση πράγμα που -όπως εκτιμούν οι ειδήμονες περί των βασιλικών πραγμάτων- δείχνει την προσπάθεια που γίνεται να διατηρηθούν φιλικές οι σχέσεις των Sussexes με το Παλάτι.

Ευχές ανάρτησαν όμως και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge στον δικό τους επίσημο λογαριασμό επιλέγοντας μια πιο τρυφερή φωτογραφία της Μeghan που συνομιλεί με μια μικρή της θαυμάστρια.

Και φυσικά, ευχές πήρε και από τον πεθερό της, Πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις