Meghan Markle: Από Δούκισσα του Sussex… Δούκισσα της Disney!
Κόσμος

Meghan Markle: Από Δούκισσα του Sussex… Δούκισσα της Disney!

Meghan Markle: Από Δούκισσα του Sussex… Δούκισσα της Disney!

Αυτή είναι η νέα της δουλειά ως ηθοποιός (και τη χρωστάει στον Harry)

Τελικά φαίνεται πως έπιασε τόπο το “πλεύρισμα” που έκανε ο Πρίγκηπας Harry στον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Iger, τον περασμένο Ιούλιο στη βρετανική πρεμιέρα του Lion King, όταν ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να εκθειάζει τις υποκριτικές ικανότητες της συζύγου του, Meghan.

Η πρώτη δουλειά της Δούκισσας του Sussex είναι γεγονός μετά την παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά τους καθήκοντα και αφορά τη συμμετοχή της ως αφηγήτρια σε ένα νέο ντοκιμαντέρ της Disney για ελέφαντες.

Η ταινία ονομάζεται Elephant και θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Disney+ από τις 3 Απριλίου, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία παραγωγής μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Από αυτή τη συνεργασία πρόκειται να ωφεληθεί η φιλανθρωπική οργάνωση “Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα” που έχει σκοπό τη διατήρηση της άγριας ζωής, καθώς και την προστασία της από τους λαθροκυνηγούς.

Η Meghan είπε το μεγάλο “ναι” μετά από απευθείας πρόταση που δέχτηκε από τους παραγωγούς και όπως δείχνουν τα πράγματα έκανε το σπικάζ στο Λονδίνο το φθινόπωρο αφότου πρώτα παρακολούθησε πλάνα από το ντοκιμαντέρ.

Δυστυχώς, το trailer δεν ικανοποίησε την περιέργειά μας να ακούσουμε τη Meghan να αφηγείται, αν και μας αποκάλυψε πως η ταινία ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι 1.000 μιλίων μιας “οικογένειας” ελεφάντων στην Αφρική σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει τις ζωές τους.