Kevin Costner: “Δεν ήταν η Whitney στην αφίσα του The Bodyguard”
Κόσμος

Kevin Costner: “Δεν ήταν η Whitney στην αφίσα του The Bodyguard”

Kevin Costner: “Δεν ήταν η Whitney στην αφίσα του The Bodyguard”

“Ο Σωματοφύλακας” ( The Bodyguard) είναι μία από τις ταινίες που έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των σινεφίλ.

Το αξέχαστο δίδυμο Whitney Houston – Kevin Costner στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και το δυνατό love story έφερε πολλά χρήματα στα ταμεία και αποθέωση για τους ηθοποιούς.

Ο Kevin Costner όμως έρχεται 27 χρόνια μετά την ταινία και κάνει μία αποκάλυψη – βόμβα!

Όπως ανέφερε στο Entertainment Weekly στην πασίγνωστη αφίσα της ταινίας, στα χέρια του δεν κρατούσε την Whitney Houston, αλλά την κοπέλα που την “ντούμπλαρε”!

“Δεν ήταν η Whitney. Είχε πάει σπίτι της και ήταν η κοπέλα που την ντούμπλαρε και γι’ αυτό το κεφάλι της ήταν κρυμμένο στον ώμο μου”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Η λήψη που αργότερα έγινε αφίσα είχε γίνει την ημέρα που κινηματογραφήθηκε και η περίφημη σκηνή και ο Costner κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι αυτή ήταν κατάλληλη για αφίσα.

“Πήρα τη φωτογραφία του φίλου μου Ben Glass και την έστειλα στην Warner Brothers λέγοντας ‘Αυτή είναι η αφίσα’, διότι ήταν τόσο απλή”, είπε.

Αλλά δεν ήταν εύκολο να πείσει τους παραγωγούς που ήθελαν να φαίνεται η Houston ως τεράστια ποπ σταρ που ήταν την εποχή εκείνη.

Κατά την άποψή τους αυτό θα έφερνε και μεγαλύτερο κοινό στην ταινία.

“Μου έστειλαν 5 διαφορετικές αφίσες με το κεφάλι της Houston αλλά τους είπα ‘Κοιτάξτε, νομίζω ότι η πρώτη λήψη ήταν και η καλύτερη'”.

Και τελικά είχε δίκιο που επέμεινε, πήρε πάνω του το θέμα και εν τέλει δικαιώθηκε.

Η χημεία του με την αξέχαστη Houston ήταν τέτοια που η ταινία έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου.