Kim Kardashian: Έκανε babysitting στον ανιψιό της… ερίζοντας την αδερφή της
Κόσμος

Kim Kardashian: Έκανε babysitting στον ανιψιό της… ερίζοντας την αδερφή της

Kim Kardashian: Έκανε babysitting στον ανιψιό της… ερίζοντας την αδερφή της

Γιατί "τσίγκλισε" την Kourtney;

Με τις καμπύλες και την πληθωρική της παρουσία η Kim Kardashian κατάφερε να αποτελεί είδωλο πολλών νέων κοριτσιών που κάνουν τα πάντα να της μοιάσουν.

Έχοντας χτίσει μια ολόκληρη βιομηχανία επάνω της η τηλεπερσόνα κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την εικόνα της και αυτό φυσικά περιλαμβάνει να ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής “κομμένο” και “ραμμένο” για τις ανάγκες της.

Βέβαια, μία στο τόσο επιδίδεται και σε μικρές αμαρτίες όπως και έκανε πρόσφατα με “συνένοχό” της τον ανιψιό της.

Η Kim έκανε babysitting στον Mason – γιο της αδερφής της Kourtney – και απόλαυσε παγωτό – σάντουιτς ενώ ο μικρός κρατούσε στο στιγμιότυπο μία γαβάθα με snacks.

Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι η κόντρα που έχει με την αδερφή της όσον αφορά την υγιεινή διατροφή και τις… ατασθαλίες.

Η Kourtney Kardashian είναι υπέρμαχος των οργανικών τροφών και φροντίζει να κρατά μακρυά τα παιδιά της από γλυκά και ανθυγιεινά εδέσματα κάτω από οποιαδήποτε περίσταση .

Ποιος ξεχνά τους ομηρικούς τους καυγάδες στο reality Keeping Up With The Kardashians με τις δύο αδερφές να πιάνονται ακόμη και στα χέρια για τη ζάχαρη… και τη διατροφή της Kim;

Μάλλον, λοιπόν, θα έπρεπε να το σκεφτεί δύο φορές η μεγιστάνας των media πριν ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When I baby sit…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις