Kim Kardashian: «Παντρεύτηκα υπό την επήρεια ecstasy»
Κόσμος

Kim Kardashian: «Παντρεύτηκα υπό την επήρεια ecstasy»

Kim Kardashian: «Παντρεύτηκα υπό την επήρεια ecstasy»

Στο επεισόδιο Keeping Up With The Kardashians που παίχτηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η Kim Kardashian έκανε μια αποκάλυψη για το παρελθόν της. Συγκεκριμένα, σε συζήτηση που είχε με τον Scott Disick, πρώην σύζυγο της Kourtney Kardashian, και την αδερφή της Kendall Jenner αποκαλύπτει ότι έχει κάνει χρήση ecstasy περισσότερες από μία φορές στη ζωή της.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το πρόσφατο reunion της Kim Kardashian με τους παλιούς συμμαθητές της. Παραδέχτηκε, αρχικά, ότι εκείνη την περίοδο ήταν η ψυχή των parties, με τον Scott και την Kendall, σχεδόν να μην πιστεύουν ότι, η ήσυχη τώρα, Kim ήταν κάποτε διαφορετική. Στη συνέχεια, ο Scott αναφέρει πως έχει ακούσει ιστορίες ότι η σύζυγος του Kanye West ήταν πολλές φορές υπό την επήρεια ουσιών, με την Kendall να δυσκολεύεται να συλλάβει όσα ακούει.

Την απάντηση έδωσε η ίδια η Kim: «Παντρεύτηκα υπό την επήρεια ecstasy», αναφερόμενη στον πρώτο της γάμο με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas που κράτησε πολύ λίγο. Και συνεχίζει λέγοντας: «Μια φορά έκανα ecstasy και παντρεύτηκα. Στη δεύτερη γύρισα το sex tape. Όλα τα κακά μαζί». Μετά την αποκάλυψη αυτή ο Scott έδειξε σοκαρισμένος, με την Kim να απαντάει αποστομωτικά: «Όλοι το ξέρουν (εννοώντας ότι ήταν υπό την επήρεια). Αφού το σαγόνι μου έτρεμε όλη την ώρα!».

Μετά την αποκάλυψη αυτή, η συζήτηση συνεχίστηκε γύρω από τις νεανικές τις τρέλες και συγκεκριμένα για μια «άγρια» βραδιά που είχε με την Paris Hilton στην Ibiza. Η Kendall εξεπλάγην ακούγοντας τόσες λεπτομέρειες για το παρελθόν της αδερφής της. Ωστόσο, η Kim την διαβεβαίωσε ότι πλέον έχει ηρεμήσει και δεν είναι όπως παλιά.