Lady Gaga: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε νύφη του Gucci
Κόσμος

Lady Gaga: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε νύφη του Gucci

Lady Gaga: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε νύφη του Gucci

Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα ως Patrizia Reggiani στα γυρίσματα της ταινίας House of Gucci στην Ιταλία

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα για τη νέα δραματική ταινία, βιογραφικού χαρακτήρα του Ridley Scott, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021 στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για του House of Gucci με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga στον ρόλο της «μαύρης χήρας» Patrizia Reggiani.

Το γύρισμα του γάμου του Maurizio Gucci (που ενσαρκώνει ο Adam Driver) και της Patrizia Reggiani στην εκκλησία Santa Maria in Campitelli στη Ρώμη είναι γεγονός με τη Lady Gaga να κλέβει της εντυπώσεις ως… νύφη του Gucci.

Φορώντας ένα πριγκιπικό λευκό δαντελένιο νυφικό, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα κομψό σινιόν καλυμμένα με το πέπλο της, η Lady Gaga παρέδωσε μαθήματα στυλ και φινέτσας. Η ιταλικής καταγωγής ποπ σταρ  συμπλήρωνε το νυφικό σύνολο με λευκά ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik διακοσμημένα με διαμάντια.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed και φυσικά δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δολοφονία του Maurizio Gucci, την οποία οργάνωσε το 1995 η «μαύρη χήρα» όπως έχει μείνει στην ιστορία και πρώην σύζυγός του Patrizia Reggiani.

Η πρώην σύζυγος του «χρυσού» κληρονόμου του οίκου Gucci είχε καταδικαστεί  σε 26 χρόνια φυλάκιση με δικαίωμα έφεσης και αφέθηκε ελεύθερη το 2014, έχοντας εκτίσει 18 χρόνια και με την υποχρέωση από τις ιταλικές αρχές να βρει δουλειά.

Αυτήν την απαράμιλλα κομψή και εκδικητική χήρα κλήθηκε να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη και η Lady Gaga με συμπρωταγωνιστεί της τον Adam Driver στον ρόλο του Maurizio Gucci.

Φωτογραφίες: Backgrid