Lady Gaga: Τι μήνυμα έστειλε από την καραντίνα στο σπίτι της;
Κόσμος

Lady Gaga: Τι μήνυμα έστειλε από την καραντίνα στο σπίτι της;

Lady Gaga: Τι μήνυμα έστειλε από την καραντίνα στο σπίτι της;

Λόγια εμψύχωσης και ενότητας

Και η Lady Gaga ακολουθεί τον παλμό της εποχής, θέτοντας τον εαυτό της σε οικειοθελή καραντίνα στο σπίτι της.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια μπήκε σε απομόνωση και πήρε την πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσει το βήμα της και να απευθύνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να απέχουν από τους ηλικιωμένους με σκοπό να τους προφυλάξουν.

Ανέβασε μια φωτογραφία παρέα με τα τρία της σκυλάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόνισε πως μετά από συζητήσεις της με διάφορους εμπειρογνώμονες η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνουν όλοι στα σπίτια τους για να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας. Στη συνέχεια εμφανίστηκε αισιόδοξη για την έκβαση των όσων διαδραματίζονται αυτήν τη στιγμή, δίνοντας κουράγιο και εμψύχωση σε όσους την ακολουθούν.

“Μίλησα με κάποιους γιατρούς και επιστήμονες. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για όλους αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο συνετό και υγιές πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε αυτοαπομόνωση και να μην βρισκόμαστε γύρω από ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών και σε μεγάλες παρέες.

Μακάρι να μπορούσα να δω τους γονείς μου και τις γιαγιάδες μου αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πιο ασφαλές να μην το κάνω για να μην τους κολλήσω, σε περίπτωση που το έχω. Γι’αυτό περνάω χρόνο στο σπίτι με τα σκυλάκια μου.

Σε αγαπώ κόσμε, θα τα καταφέρουμε μαζί. Εμπιστεύσου με, μίλησα με την Θεά -είπε ότι όλα θα πάνε καλά”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/B9u3HXNlSAv/?utm_source=ig_web_copy_link

Πέραν αυτών, η δημοφιλής σταρ επεξεργάζεται το τελευταίο διάστημα και ένα καινούριο βιβλίο με τίτλο Channel Kindness: Stories of Kindness και Community (Κανάλι Καλοσύνης: Ιστορίες Καλοσύνης και Κοινότητα”, μια ανθολογία από “εμπνευσμένες ιστορίες που γράφουν νέοι”.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει επίσης “προσωπικά μηνύματα ενδυνάμωσης” από την ίδια την Lady Gaga, σύμφωνα με το NME.