Luke Perry: Πώς τον αποχαιρέτησε ο “Μπράντον”;
Κόσμος

Luke Perry: Πώς τον αποχαιρέτησε ο “Μπράντον”;

Luke Perry: Πώς τον αποχαιρέτησε ο “Μπράντον”;

Η είδηση του θανάτου του Luke Perry στις 4 Μαρτίου από εγκεφαλικό στα 52 χρόνια του σόκαρε τους χιλιάδες θαυμαστές της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”.

Σόκαρε όμως και τους παλιούς συμπρωταγωνιστές του στη σειρά. Έτσι οι περισσότεροι έκαναν δηλώσεις ή αναρτήσεις στα social media τους αποχαιρετώντας τον καλό τους φίλο. Όλοι εκτός από έναν, τον Jason Priestley, τον “Μπράντον” της σειράς.

Ο λόγος; Τον εξηγεί ο ίδιος στη σημερινή του συγκινητική ανάρτηση με δύο φωτογραφίες από το τότε και το σήμερα με τον ίδιο και τον Luke Perry.

“Μου πήρε δυο μέρες να βρω πώς θα το γράψω αυτό… Ο αγαπημένος μου φίλος εδώ και 29 χρόνια, ο Luke Perry, ήταν ένας από τους πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους που νοιάζονταν… Ο Luke δεν ήταν μόνο αστέρι αλλά ήταν και απίστευτα φωτεινό που όμως έσβησε πολύ γρήγορα… και γι’ αυτό εγώ όπως και πολλοί άλλοι πονάμε πολύ σήμερα…  Όποιος είχε την τύχη να γνωρίζει τον Luke ή έστω να βρεθεί στο διάβα του σήμερα είναι λυπημένος… το κερί που φωτίζει δυο φορές πιο έντονα καίει για λιγότερο χρόνο… Και φώτιζες τόσο έντονα, Luke… Καληνύχτα Γλυκέ Πρίγκιπα”.

https://www.instagram.com/p/BuszCmInJbA/?utm_source=ig_web_copy_link

Η “Μπρέντα” μπαίνει στο revive της σειράς

Η Shannen Doherty ήταν από τις πρώτες που δήλωσε το σοκ και τη συντριβή της για το θάνατο του αγαπημένου της φίλου. Άλλωστε στη σειρά που άφησε εποχή ήταν η “Μπρέντα”, το κορίτσι του “Ντίλαν”.  Στο ποστ που ανέβασε στο Instagram έγραψε ότι “παλεύω με αυτήν την απώλεια και με δυσκολεύουν οι σκέψεις μου”.

https://www.instagram.com/p/BuokFQVgoUz/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, η Shannen Doherty δεν θα έμπαινε στο καστ της αναβίωσης της παλιάς σειράς όπως οι υπόλοιποι ηθοποιοί (εκτός του Luke Perry). Μετά το θάνατο του καλού της φίλου όμως, σύμφωνα με το Us Weekly η ηθοποιός το ξανασκέφτεται και θα μπει στη σειρά εάν οι συντελεστές της σκοπεύουν να αποτίσουν φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Perry.