Madonna: Με πατερίτσες στην πορεία για τη δολοφονία του George Floyd
Κόσμος

Madonna: Με πατερίτσες στην πορεία για τη δολοφονία του George Floyd

Madonna: Με πατερίτσες στην πορεία για τη δολοφονία του George Floyd

Δείτε τις φωτογραφίες!

Μπορεί μέχρι πριν από λίγες μέρες η Madonna να βρισκόταν στο χειρουργείο, μετά τον τραυματισμό που υπέστη και την οδήγησε σε επέμβαση στο πόδι, ωστόσο τίποτα δεν μπόρεσε να την κρατήσει μακριά από τη διαδήλωση για τα δικαιώματα των μαύρων.

Η βασίλισσα της ποπ κρατώντας τις πατερίτσες διαμαρτυρήθηκε στο Λονδίνο με το σύνθημα Black Lives Matter κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είναι ανάμεσα στους διάσημους που στάθηκαν δημόσια στο πλευρό της οικογένειας του George Floyd, μετά τη δολοφονία του από τον αστυνομικό στη Μινεάπολη. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε δηλώσει: “Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον George Floyd με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια.

Αυτό πρέπει να σταματήσει! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Ο Θεός να σε ευλογεί George Floyd. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και όλες οι παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον Θεό να το κάνει μια μέρα. Μέχρι τότε Γ@μώ την Αστυνομία!” και κατέληξε. “Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη”.