Meghan-Harry: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα χρωστούν στον βρετανικό λαό
Κόσμος

Meghan-Harry: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα χρωστούν στον βρετανικό λαό

Meghan-Harry: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα χρωστούν στον βρετανικό λαό

Η επιθυμία να διατηρήσουν την κατοικία στο Frogmore Cottage και το καταβληθέν οφειλόμενο ποσό

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστεψαν πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θέλουν να κόψουν κάθε δεσμό με τη ζωή τους στη Βρετανία, ωστόσο το νέο ρεπορτάζ της Mail on Sunday τους διαψεύδει.

Κι αυτό, γιατί το ζευγάρι μπορεί να μετακόμισε στο Λος Άντζελες και να απαρνήθηκε τους βασιλικούς τίτλους και τα αντίστοιχα καθήκοντα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν επιθυμούν να παραμείνει στην ιδιοκτησία τους το εξοχικό τους σπίτι στο Frogmore Cottage.

H υπερπολυτελής κατοικία, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, στοίχισε στον βρετανικό λαό περίπου 2,4 εκατομμύρια λίρες. Το ποσό αυτό προήλθε από το Sovereign Grant. Πρόκειται για το δημόσιο χρήμα που έχει στη διάθεσή της η βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου οι γαλαζοαίματοι συγγενείς της να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους.

Δεδομένης λοιπόν της επιθυμίας τους να διατηρήσουν την κατοικία που χτίστηκε με τα χρήματα του βρετανικού λαού, η Meghan με τον Harry πρέπει να επιστρέψουν όχι μόνο το οφειλόμενο ποσό αλλά και τους τόκους.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ξεκινήσει την αποπληρωμή του χρέους με τον πρίγκιπα Harry να έχει καταθέσει ήδη τις πρώτες 18.000 λίρες.