Mel B: Η σοκαριστική σεξουαλική αποκάλυψη για την Geri Halliwell
Κόσμος

Mel B: Η σοκαριστική σεξουαλική αποκάλυψη για την Geri Halliwell

Mel B: Η σοκαριστική σεξουαλική αποκάλυψη για την Geri Halliwell

Η περιοδεία των Spice Girls που ξεκινά στις 24 Μαρτίου ίσως και να “τιναχτεί” στον αέρα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η Mel B στην εκπομπή του Piers Morgan, Life Stories.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η 43χρονη Mel B, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη, αποκάλυψε ότι έκανε μία και μόνη φορά σεξ με μία άλλη από τις Spice Girls, την Geri Halliwell, την εποχή που μεσουρανούσαν.

https://www.instagram.com/p/BuHRlE4FFLL/?utm_source=ig_web_copy_link

Μάλιστα αποκάλυψε στον παρουσιαστή ότι η Geri είχε ωραίο… στήθος!

Το σεξ των Spice Girls και τα “σημεία” υπεροχής της Geri

Η Mel B δεν έδειξε καμία διάθεση να μασήσει τα λόγια της καθώς εξηγούσε στον παρουσιαστή πώς έγινε το σκηνικό της σεξουαλικής τους συνεύρεσης: “Είμασταν κολλητές. Απλώς συνέβη. Θα με μισήσει για αυτό γιατί πλέον είναι πολύ καθωσπρέπει στο εξοχικό της σπίτι με τον άντρα της, αλλά είναι γεγονός. Συνέβη και γελάσαμε και αυτό ήταν όλο”, είπε.

“Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια” είπε μεταξύ άλλων η Mel B.

Ο ενθουσιασμός του Piers δεν κρυβόταν βεβαίως για το “λαβράκι” που έβγαλε: ” Αυτό είναι βόμβα. Βόμβα Spice Girls. Δεν το είχες παραδεχτεί ποτέ πριν! Ο κόσμος θα ενθουσιαστεί!

Το τηλεφώνημα και ο αυστηρός Horner

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Mel B πήρε τηλέφωνο πανικοβλημένη την Geri για να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε φοβούμενη την αντίδραση του συζύγου της Geri, Christian Horner.

https://www.instagram.com/p/Btl945_FQuP/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το πρόβλημα είναι ο σύζυγος της Geri,  Christian Horner δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος με τέτοιες αποκαλύψεις, αφού η Geri από τη στιγμή που τον γνώρισε και παντρεύτηκαν κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ και φέρεται σαν τυπική, μεγαλοαστή Αγγλίδα.

https://www.instagram.com/p/Btv4e9Elp9S/?utm_source=ig_web_copy_link

Η οικογένεια του Horner, που είναι μεγαλοπαράγοντας στη Formula 1, είναι πολύ αυστηρή και μάλιστα στο παρελθόν έχουν γίνει εκτενείς αναφορές στο γεγονός ότι η πεθερά της Geri δεν ήταν καθόλου σύμφωνη με την είσοδό της στην οικογένεια και μάλιστα στα πλάνα της ήταν ο γιος της να τα ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του.