O Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν στα δικαστήρια
Κόσμος

O Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν στα δικαστήρια

O Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν στα δικαστήρια

Η κακοποίηση και η αγωγή κατά της Sun

Ήταν Μάιος του 2016 όταν η Amber Heard με σημάδια στο σώμα και στο πρόσωπo κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας τον Johnny Depp για ξυλοδαρμό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015 ενώ το διαζύγιο βγήκε επίσημα το 2017. Όπως όλα δείχνουν όμως αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος…

Σήμερα, ξεκίνησε σε δικαστήριο στο Λονδίνο η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον της εφημερίδας Sun για τον χαρακτηρισμό που του είχε αποδώσει «βίαιο τέρας».

«Υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις…που σαφώς δείχνουν ότι αυτό ήταν ένα κατασκευσμένο ψέμα από την κα Heard και τους φίλους της», σημείωσε ο δικηγόρος του Depp στο Ανώτατο δικαστήριο και πρόσθεσε ότι η πρώην σύζυγός του ήταν αυτή που τον κακοποιούσε και τον χτυπούσε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Οι συνήγοροι της Sun ανέφεραν με τη σειρά τους «Οι Εναγόμενοι θα αποδείξουν ότι η περιγραφή του κυριού Depp ως άνδρα που χτυπάει τη σύζυγό του είναι απολύτως ακριβής και αληθινή».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δίκη θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες ενώ σήμερα έδωσε το «παρών» τόσο ο Johnny Depp όσο και η Amber Heard.