Οι πρώτες δηλώσεις του Alec Baldwin – Συντετριμμένος ο 63χρονος ηθοποιός
Κόσμος

Οι πρώτες δηλώσεις του Alec Baldwin – Συντετριμμένος ο 63χρονος ηθοποιός

Οι πρώτες δηλώσεις του Alec Baldwin – Συντετριμμένος ο 63χρονος ηθοποιός

«Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία για να εξετάσουμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία»

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins», δήλωσε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Alec Baldwin.

H είδηση πως ο Alec Baldwin κρατούσε το όπλο που εκπυρσοκρότησε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, προκαλώντας τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Halyna Hutchins κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Alec Baldwin ήταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Rust» όταν το prop gun που χρησιμοποιούσε για τις απαιτήσεις του ρόλου τραυμάτισε σοβαρά τη 42χρονη Halyna Hutchins, η οποία λίγα λεπτά μετά την αερομεταφορά της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο 63χρονος ηθοποιός δηλώνει συντετριμμένος στις πρώτες του δηλώσεις που ανάρτησε στο Twitter.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας», έγραψε σε post που ανέβασε στο προσωπικό του Twitter account. «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία για να εξετάσουμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία», συνέχισε.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε σε ένα δεύτερο tweet:

«Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τη Halyna».