Pete Davidson: Τι συμβαίνει με τον πρώην της Ariana Grande;
Κόσμος

Pete Davidson: Τι συμβαίνει με τον πρώην της Ariana Grande;

Pete Davidson: Τι συμβαίνει με τον πρώην της Ariana Grande;

Μια ανάρτηση του Pete Davidson στο Instagram ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις. Ο πρώην σύντροφος της Ariana Grande έγραψε: «Δεν θέλω να είμαι άλλο σ’ αυτή τη γη. Κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είμαι εδώ για σας, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόσο ακόμα μπορώ να αντέξω. Το μόνο που προσπαθούσα ήταν να βοηθώ τους ανθρώπους. Να θυμάστε ότι σας το είπα» κι έκλεισε το μήνυμα με μια καρδιά.

Η Nicki Minaj ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ανταποκρίθηκε στην ανάρτηση του Pete Davidson, γράφοντας διάφορα emojis με καρδιές κάτω από την ανάρτησή του. Έπειτα έγραψε στο Twitter «Ας μην είμαστε αναίσθητοι. Ο Θεός να προστατεύει τον Kanye και τον Pete, που βγήκαν και μίλησαν για τις ψυχικές τους διαταραχές. Δεν αρκεί να γράφουμε ότι δίνουμε αγάπη, πρέπει να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους και να τους βοηθάμε». Στο πλευρό του Pete Davidson στάθηκαν και οι: Taraji P.Henson, Meghan McCain, Machine Gun Kelly, Kid Cudi και Jon Cryer.

Το μήνυμα του Pete Davidson γράφτηκε λίγο μετά την δημόσια στήριξή του στον Kanye West, που μίλησε δημόσια για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Αφορμή για να μιλήσει, στάθηκε μια κόντρα που είχε ο West με την πρώην του Davidson, Ariana Grande. Η Ariana Grande, την ημέρα που ο Kanye West μιλούσε για την κόντρα του με τον Drake, έγραψε (στο περίπου) να αφήσουν την κόντρα τους και να μην αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα νέα τραγούδια που θα κυκλοφορούσε τόσο εκείνη, όσο κι η Miley Cyrus. Μετά από λίγο η τραγουδίστρια απολογήθηκε.

https://twitter.com/kanyewest/status/1073920226440359937

https://twitter.com/kanyewest/status/1073920435685711872

Ο Pete Davidson απάντησε στον Kanye West: «Μπράβο που στέκεσαι για τον εαυτό σου και μιλάς για τη μάχη σου με τις ψυχικές ασθένειες. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω πόσο δύσκολο και τρομακτικό είναι να είναι κάποιος ειλικρινής για τέτοια θέματα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Kanye. Κανείς δεν πρέπει να μιλάει άσχημα για σένα που λες κάτι τέτοιο δημόσια. Με αηδιάζουν όσοι το κάνουν». Μετά από λίγο, ο Pete Davidson έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

H Ariana Grande, λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Pete Davidson, έσβησε όσα τατουάζ είχε κάνει για εκείνον. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης εντόπισε και συνομίλησε με τον Pete Davidson, ο οποίος φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.