Pink για κορονοϊό: “Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…”
Κόσμος

Pink για κορονοϊό: “Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…”

Pink για κορονοϊό: “Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…”

Η γνωστή τραγουδίστρια "λύγισε" on camera

Υπό ανάρρωση στο σπίτι τους βρίσκονται η Pink και ο γιος της μετά την περιπέτεια της υγείας τους με τον νέο κορονοϊό.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε λεπτομέρειες από τη δυσάρεστη εμπειρία της και μίλησε για το πώς εκείνη και ο 3χρονος γιος της αντιμετώπισαν το πιο τρομακτικό κεφάλαιο της ζωής τους.

Διαδικτυακά εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres – η οποία μεταδόθηκε μέσα από το σπίτι της παρουσιάστριας- και περιέγραψε από την αρχή όλα όσα εκτυλίχθηκαν αφότου “κόλλησε” πρώτος ο γιος της τον ιό.

Όπως είπε, τα συμπτώματα ήταν έντονα γι΄αυτό και απευθύνθηκε σε γιατρό, ο οποίος την παρότρυνε να παραμείνουν στο σπίτι.

Στη συνέχεια παρουσίασε και η ίδια συμπτώματα αλλά δεν συνειδητοποίησε έγκαιρα ότι επρόκειτο για τον κορονοϊό ώσπου ένα βράδυ ξύπνησε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει καθόλου.

Τότε ήταν που χρειάστηκε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια τη συσκευή για το άσθμα – από το οποίο και πάσχει- ώστε να μπορέσει να πάρει μια ανάσα.

“Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και χρειάστηκα τον νεφελοποιητή μου πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Έχω μια συσκευή και δεν μπορούσα να λειτουργήσω χωρίς αυτή. Τότε ήταν που τρόμαξα για τα καλά”, είπε.

Τεστ για τον ιό μπορούσε να κάνει μόνο ένας από τους δύο και έτσι το έκανε η ίδια με τα αποτελέσματα να καταφθάνουν θετικά μετά από μια βδομάδα.

Όταν ο 3χρονος γιος της εμφάνισε οξείς πόνους στο στήθος και άρχισε τους εμετούς, τότε ήταν που θορυβήθηκε περισσότερο μιας και δεν ήξερε τι να κάνει.

“Ήταν το σημείο που λες οκ πάμε στο νοσοκομείο; Τι κάνουμε τώρα; Γιατί αυτό είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζώη μου”, εξομολογήθηκε στην Ellen εμφανώς φορτισμένη ψυχικά και με φωνή που έτρεμε.

Μετά από δυο βδομάδες επανεξετάστηκε και αυτή τη φορά μαζί με το παιδί της και ευτυχώς βγήκαν αρνητικοί στον Covid-19.

Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε για το γεγονός ότι λόγω της θέσης της μπόρεσε να βρει εν τέλει δυο τεστ εξήγησε πως ο κόσμος είναι λογικό να θυμώνει αλλά καλύτερα να εκφράσει την οργή του στους υπαίτιους και όχι στην ίδια γιατί δεν θα βγει κανένα αποτέλεσμα.

“Πρώτον καλά κάνετε και θυμώνετε που μπορώ να πάρω ένα τεστ ενώ εσείς δεν μπορέιτε αλλά το να οργίζεστε μαζί μου δεν θα βοηθήσει σε κάτι. Δεν θα λύσει το γεγονός ότι δεν μπορείτε να προμηθευτείτε ένα τεστ. Θυμώστε με αυτό”, είπε.

“Και δεύτερον ας μου πει ο οποιοσδήποτε με ένα άρρωστο τρίχρονο παιδί ότι εάν έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα τεστ δεν θα το κάνει και θα του πω ότι λέει μ@λ@κίες”, κατέληξε.