Πρίγκιπας Harry: Μίλησε ξυπόλυτος σε συνέδριο υπέρ της κλιματικής αλλαγής
Κόσμος

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε ξυπόλυτος σε συνέδριο υπέρ της κλιματικής αλλαγής

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε ξυπόλυτος σε συνέδριο υπέρ της κλιματικής αλλαγής

Σύμφωνα με αναφορές ο Πρίγκιπας Harry μίλησε ξυπόλυτος σε ένα ιδιωτικό συνέδριο υπέρ της κλιματικής αλλαγής που διοργάνωσε η Google στη Σικελία.

Ο Δούκας του Sussex εκφώνησε έναν ιδιαίτερα παθιασμένο λόγο για τη σωτηρία του πλανήτη, μπροστά σε ένα πλήθος διασημοτήτων που κατέφθασε στο χώρο με 114 ιδιωτικά τζετ.

Στελέχη τεχνολογικών κολοσσών και πολλοί σταρ του Hollywood συνέρρευσαν για να αποδείξουν την οικολογική τους ευαισθησία, η οποία μάλλον περιορίζεται όταν επιλέγουν να μετακινούνται με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη.

Μερικοί από τους celebrities που παρευρέθηκαν στον συνεδριακό χώρο, ήταν οι: Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Orlando Bloom, Stella McCartney, Diane Von Furstenberg , Nick Jonas, Priyanka Chopra και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, παρόντες ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama και ο ηθοποιός Tom Cruise.

Την τελευταία μέρα του συνεδρίου, ο τραγουδιστής των Coldplay, Chris Martin, έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία στον αρχαίο ναό της Ήρας ο οποίος βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO.

Η ομιλία του Πρίγκιπα Harry πραγματοποιήθηκε μία μόλις ημέρα μετά από την αποκάλυψη που έκανε στην περιβαλλοντολόγο Dr Jane Goodall, ότι σκοπεύει να κάνει μόνο 2 παιδιά με τη σύζυγό του Meghan.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue, στη διακεκριμένη επιστήμονα, διευκρίνισε ότι πιστεύει πως με αυτήν του την απόφαση, βοηθά τον πλανήτη.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Twitter ξεσηκώθηκαν, εγκαλώντας  τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για υποκρισία.

Κατηγορώντας τους μάλιστα ότι κάνουν τις διακοπές τους σε ένα πολυτελές θέρετρο της Ιταλίας και όποτε το θυμούνται, μιλάνε και για τις οικολογικές τους ανησυχίες.

“Οι ζηλωτές της κλιματικής αλλαγής, δεν μπορούν να φτάσουν με εμπορική πτήση.”

“Γιατί να μην πας με ένα ιστιοφόρο με μηδενικούς ρύπους, σε ένα συνέδριο κλιματικής αλλαγής;”

“Είμαι απασχολημένος. Σώζω τον πλανήτη, ή κάτι τέτοιο.”