Quentin Tarantino: Παντρεύτηκε στο Μπέβερλι Χιλς
Κόσμος

Quentin Tarantino: Παντρεύτηκε στο Μπέβερλι Χιλς

Quentin Tarantino: Παντρεύτηκε στο Μπέβερλι Χιλς

Παντρεύτηκε ο 54χρονος σκηνοθέτης Quentin Tarantino με την 34χρονη τραγουδίστρια Daniella Pick το βράδυ της Τετάρτης στο Μπέβερλι Χιλς.

O Quentin Tarantino και η Daniella Pick ποζάρουν για το φακό αμέσως μετά το γάμο τους - Backgrid

O Quentin Tarantino και η Daniella Pick ποζάρουν για το φακό αμέσως μετά τον γάμο τους – Backgrid

Οι νεόνυμφοι γιόρτασαν το γεγονός με συγγενείς και φίλους. Tarantino και Pick είχαν αρραβωνιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο και το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο Quentin Tarantino και η Daniella Pick παντρεύτηκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη, ενώπιον λίγων συγγενών και φίλων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους  στο διάσημο ασιατικό εστιατόριο Mr Chow του Μπέβερλι Χιλς.

O Quentin Tarantino και η Daniella Pick καταφθάνουν στο Mr Chow στο Μπέβερλι Χιλς - Backgrid

O Quentin Tarantino και η Daniella Pick καταφθάνουν στο Mr Chow του Μπέβερλι Χιλς – Backgrid

Η Daniella Pick φόρεσε μια λευκή τουαλέτα του ισραηλινού οίκου Dana Harel στην πρώτη της νύχτα ως σύζυγος του διάσημου σκηνοθέτη. Η τραγουδίστρια από το Ισραήλ θέλησε έτσι να τιμήσει την χώρα της. Η ερμηνεύτρια ξεκίνησε την καριέρα της το 2000, ως ντουέτο με την αδερφή της Sharona. Μαζί προσπάθησαν να πάρουν το εισιτήριο από τη χώρα τους, για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Έκτοτε, η 34χρονη πλέον Daniella μοιάζει να έχει αλλάξει μουσικά μονοπάτια, σε πιο pop rock ήχους. Ο πατέρας της, μουσικός και ο ίδιος και ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ισραήλ, εξελέγη ο καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς στη χώρα του του 1970.