Robert Pattinson: “Τρώω από κονσέρβες σαν άγριο ζώο”
Κόσμος

Robert Pattinson: “Τρώω από κονσέρβες σαν άγριο ζώο”

Robert Pattinson: “Τρώω από κονσέρβες σαν άγριο ζώο”

Η ανατρεπτική συνέντευξη του ηθοποιού για τις διατροφικές του συνήθειες και τον ρόλο του Batman

Ο Robert Pattinson μίλησε στο περιοδικό GQ, περιγράφοντας τις περίεργες διατροφικές του συνήθειες, όσο βρίσκεται σε απομόνωση σε Airbnb του Λονδίνου.

Ο ηθοποιός του Twilight ήταν εν μέσω γυρισμάτων της ταινίας The Batman όταν “χτύπησε” η πανδημία του κορονοϊού, ενώ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου του GQ, αποκαλύπτοντας πώς πέρασε τις ημέρες κλεισμένος στο σπίτι του.

Πραγματοποιώντας μια συνέντευξη μέσω του FaceTime, ο Pattinson δήλωσε ότι αγωνίζεται να προσαρμοστεί, ενώ προσπαθεί να μάθει πώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων.

“Τρώω από κονσέρβες και άλλα πράγματα. Θα βάλω κυριολεκτικά το Tabasco μέσα σε ένα κουτί τόνου και θα το φάω απλώς από το κουτί… Είναι περίεργο, αλλά αυτές είναι οι προτιμήσεις μου. Απλά τρώω σαν άγριο ζώο. Όπως, από ένα κάδο απορριμμάτων”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For the June/July issue of GQ, Zach Baron spoke with Robert Pattinson. Hit the link in bio for a dispatch from his isolation.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

Παράλληλα, μιλώντας για τις κακές μαγειρικές του ικανότητες αστειεύτηκε, λέγοντας: “Ίσως αν το πω στο GQ, ίσως, όπως θα έρθει ένας σύντροφος”.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει να φτιάξει ζυμαρικά στον φούρνο μικροκυμάτων με τυρί σε φέτες, ζάχαρη, μπιφτέκι και κορν φλέικς.

Βέβαια, η γαστρονομική του δημιουργία δεν πέτυχε αρκετά και τελικά κατάφερε να βάλει φωτιά…

Εκτός από τις γαστρονομικές του συνήθειες, ο Robert Pattinson αναφέρθηκε στην επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan Tenet, η οποία αναμένεται να είναι το πρώτο blockbuster μετά τον κορονοίό.

“Είμαι τόσο περίεργος. Εννοώ, κυριολεκτικά δεν έχω δει ένα καρέ αυτής της ταινίας”, είπε, ενώ εξήγησε γιατί αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του Batman μετά από άλλους ηθοποιούς.

“Σκέφτηκα, είναι διασκεδαστικό όταν έχει καλυφθεί όλο και περισσότερο έδαφος”, δήλωσε αναφέροντας ότι ο ρόλος αυτός είναι σαν κληρονομιά.

“Μου αρέσει αυτό”, τόνισε.

«Υπάρχουν τόσο λίγα πράγματα στη ζωή, όπου οι άνθρωποι ενδιαφέρονται παθιασμένα πριν τους συμβεί”, δήλωσε ακόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Presenting GQ’s June/July cover star: Robert Pattinson. Self-portraits by Robert Pattinson, taken in April while in isolation in London. Head to the link in bio for the whole story.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις