Sean Connery: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός δύο Bond που πάτησαν στα χνάρια του
Κόσμος

Sean Connery: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός δύο Bond που πάτησαν στα χνάρια του

Sean Connery: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός δύο Bond που πάτησαν στα χνάρια του

Tι έγραψαν ο Pierce Brosnan και ο Daniel Craig;

Πολλοί χολιγουντιανοί σταρ θέλησαν να εκφράσουν δημόσια τη θλίψη τους για τον θάνατο ενός ανθρώπου που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις σελίδες του παγκόσμιου κινηματογράφου, του Sean Connery.

Σίγουρα όμως ξεχώρισαν δύο: οι αναρτήσεις του Daniel Craig και του Pierce Brosnan. Oι δύο Bond της νεότερης εποχής, με τον Craig να είναι ο τελευταίος που ενσάρκωσε τον θρυλικό πράκτορα -και μάλιστα η ταινία ακόμα δεν έχει βγει στους κινηματογράφους λόγω κορονοϊού- πάτησαν πάνω στα χνάρια του Sean Connery και κλήθηκαν να υποδυθούν τον James Bond στη σκιά του πρώτου διδάξαντα.

«Sir Sean Connery, ήσουν για μένα ο σπουδαιότερος James Bond όταν ήμουν παιδί αλλά και ως άνδρας που έγινε Bond ο ίδιος. Ρίχνεις μια μεγάλη σκιά κινηματογραφικού μεγαλείου που θα ζει για πάντα. Άνοιξες τον δρόμο για όλους εμάς που πατήσαμε στα εμβληματικά σου χνάρια. Κάθε ένας από εμάς που ερμηνεύσαμε τον ρόλο προσέτρεξε σε σένα με ευλάβεια και θαυμασμό. Ήσουν επιβλητικός σε κάθε σου έκφανση, ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και θα παραμείνεις έτσι αιώνια. Αγαπήθηκες από τον κόσμο και θα μας λείψεις. Ο Θεός μαζί σου, αναπαύσου εν ειρήνη» ήταν το μήνυμα του Brosnan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) στις

Aπό την πλευρά του, o Daniel Craig έγραψε: «Με μεγάλη μου λύπη έμαθα ότι έφυγε ένας πραγματικά μεγάλος του σινεμά. Ο Sir Sean Connery θα μείνει στη μνήμη μας ως Bond αλλά και για πολλά άλλα. Καθόρισε μια εποχή και ένα στυλ. Η σπιρτάδα και η χάρη που έβγαζε στην οθόνη είναι τεράστια. Βοήθησε να δημιουργηθούν οι νεότερες μεγάλες επιτυχίες. Θα εξακολουθεί να επηρεάζει ηθοποιούς και κινηματογραφιστές και στο μέλλον. Η σκέψη μου είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Όπου κι αν βρίσκεται, ελπίζω να είναι ένα γήπεδο γκολφ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Craig Official (@danielcraig.offical) στις