Sia: Αποκάλυψε ότι υιοθέτησε δύο έφηβους!
Κόσμος

Sia: Αποκάλυψε ότι υιοθέτησε δύο έφηβους!

Sia: Αποκάλυψε ότι υιοθέτησε δύο έφηβους!

Όσα είπε στη συνέντευξή της

Μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Sia στη ραδιοφωνική εκπομπή SiriusXM’s The Morning Mash Up σχετικά με τη δουλειά της αλλά και τη μητρότητα.

Η τραγουδίστρια που λάτρεψε το κοινό για τις μεγάλες τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια επιβεβαίωσε τις φήμες ότι υιοθέτησε δυο αγόρια πέρυσι και μάλιστα όπως είπε λίγο πριν αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το κέντρο φιλοξενίας τους λόγω ηλικίας.

“Πράγματι υιοθέτησα τους δυο γιους μου πέρυσι, ήταν και δυο 18, τώρα είναι 19. Μεγάλωσαν κυριολεκτικά μέσα στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών. Ναι, και τους λατρεύω”, αποκάλυψε η ποπ τργαουδίστρια.

Επιπλέον, η Αυστραλή καλλιτέχνιδα περιέγραψε και πώς βίωσε με την οικογένειά της την πανδημία του κορονοϊού όπου ο ένας εκ των δυο γιων της είχε μεγαλύτερη δυσκολία στο να προσαρμοστεί στο κλίμα.

“Και για τους δύο ήταν ζόρικα, για τον έναν μάλιστα πιο πολύ. Αλλά και οι δυο κάνουν πράγματα που τους κάνουν καλά και εποικοδομητικά. Διαβάζουν αρκετά, πράγμα που τους κάνει καλό”, ανέφερε.

Η Sia είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ότι δεν ψάχνει σοβαρή σχέση με κάποιον και ότι έχει τύχει να ζητήσει από σε στενό της φίλο να έχουν σεξ άνευ δεσμεύσεων.

Πηγή: EW