Tanya Roberts: Το κορίτσι του James Bond είναι τελικά νεκρό
Κόσμος

Tanya Roberts: Το κορίτσι του James Bond είναι τελικά νεκρό

Tanya Roberts: Το κορίτσι του James Bond είναι τελικά νεκρό

Τη Δευτέρα έγινε γνωστή η λανθασμένη είδηση του θανάτου της, ωστόσο η ίδια κατέληξε μία ημέρα μετά

Μία «μακάβρια» παρεξήγηση δημιουργήθηκε γύρω από την Tanya Roberts, η οποία την παραμονή των Χριστουγέννων και ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της, κατέρρευσε ξαφνικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,  σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο The Hollywood Reporter ο εκπρόσωπός της, Mike Pingel.

Ο εκπρόσωπός της Mike Pingel ανακοίνωσε την Κυριακή, ότι η Tanya έφυγε από τη ζωή, ωστόσο λίγο αργότερα το πήρε πίσω, αναφέροντας πως ζει αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η λανθασμένη είδηση του θανάτου της 65χρονης, σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθε από τη λάθος πληροφόρηση που είχε από τον σύντροφο της ηθοποιού, ωστόσο η μοίρα έπαιξε σκληρό παιχνίδι σε όλους.

Περίπου 24 ώρες μετά τον «ψεύτικο» θάνατο της Tanya Roberts, τελικά, ήρθε και ο πραγματικός θάνατος, Σύμφωνα με το TMZ, ο σύντροφός της Lance O’Brien, επιβεβαίωσε τελικά ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας.

Έπασχε από μια απροσδιόριστη ασθένεια που προκάλεσε ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια και την ημέρα που κατέρρευσε, σύμφωνα με τη Daily Mail, παραπονέθηκε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου το τεστ για τον κορωνοϊό βγήκε αρνητικό, ενώ τέθηκε σε αναπνευστήρα πριν επιδεινωθεί γρήγορα η κατάστασή της.

Ο O’Brien είπε ότι πήγε στο νοσοκομείο την Κυριακή αφού οι γιατροί δήλωσαν ότι η ηθοποιός εξασθενεί γρήγορα και ότι πρόκειται να πεθάνει, ανέφερε η TMZ. Είπε ότι άνοιξε τα μάτια της και προσπάθησε να τον αρπάξει, αλλά ότι τα μάτια της έκλεισαν και πάλι και «εξασθένισε».

«Γύρισα και ήταν εντελώς κρύα», είπε στη Sun σε μια περιγραφή της οδυνηρής επίσκεψής του στο νοσοκομείο. «Νόμιζα ότι ήταν έτσι, δεν επρόκειτο να ανακάμψει», πρόσθεσε. «Έτσι, όταν κατέβηκα στο ασανσέρ ήμουν απογοητευμένος, χάθηκα, ήμουν εντελώς αποσυμπιεσμένος. Δεν υπήρχε κανείς εκεί για να με καθοδηγήσει. Τηλεφώνησα στο δημοσιογράφο της Mike Pingel και είπα ότι είπα αντίο στην Τάνια», κατέληξε, εξηγώντας τι συνέβη και δόθηκε η λάθος πληροφορία.