Thomas Markle για Meghan και Harry: “Αν συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου τουλάχιστον θα τους δω”
Κόσμος

Thomas Markle για Meghan και Harry: “Αν συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου τουλάχιστον θα τους δω”

Thomas Markle για Meghan και Harry: “Αν συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου τουλάχιστον θα τους δω”

Οι νέες δηλώσεις του πατέρα της συζύγου του πρίγκιπα Harry

Ο Thomas Markle έδωσε μία ακόμα συνέντευξη για την κόρη του Meghan και τον σύζυγό της πρίγκιπας Harry, οι οποίοι όπως ισχυρίζεται πλήγωσαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια με την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τόσο ξαφνικά.

“Ντρέπομαι”, δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή Good Morning Britain του τηλεοπτικού δικτύου ITV, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την κίνησή τους.

“Η απομάκρυνση από την βασιλική οικογένεια πρόκειται να προκαλέσει πολλά περισσότερα προβλήματα”, είπε.

Παράλληλα, τόνισε ότι εξακολουθεί να αγαπάει την κόρη του και λυπάται που έχουν αποξενωθεί, αναφέροντας: “Ειλικρινά μου λείπει”.

“Αυτή η απόφαση να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια προκαλεί μεγάλη σύγχυση, δεν θεωρώ ότι καταλαβαίνει κανείς ή μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη ή γιατί συνέβη, δεν βγάζει νόημα”, σχολίασε.

Ο Thomas Markle που ζει μόνιμα στο Μεξικό, έχει δώσει πολλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις στις οποίες επέκρινε την κόρη του λέγοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσει μαζί της.

Στο μεταξύ, δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει την κόρη του στη… δικαστική αίθουσα, καθώς η εφημερίδα Mail on Sunday, την οποία έχει μηνύσει η Meghan, (επειδή δημοσίευσε μια ιδιωτική της επιστολή που του είχε στείλει), σκοπεύει να τον αξιοποιήσει ως μάρτυρα.

“Αν φτάσουμε να συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου, αυτό είναι υπέροχο-τουλάχιστον θα τους δω, αλλά δεν θέλω να κάνω ξεκαθάρισμα λογαριασμών ούτε να ξεκινήσω μια δικαστική διαμάχη”, δήλωσε.

Το μήνυμα του Thomas Markle στον πρίγκιπα Harry

Η Meghan δεν έχει δημοσίως σχολιάσει την κατάσταση με τον πατέρα της, αλλά φίλοι της δήλωσαν πέρυσι στο περιοδικό People ότι ο πατέρας της δεν έχει προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί της και ότι εκείνη έχει στενοχωρηθεί πολύ.

Παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς το ζευγάρι περί ρατσιστικής συμπεριφοράς προς τη Meghan από τον Τύπο, ο Thomas διαφωνεί με αυτή την άποψη.

“Αγαπώ την κόρη μου και σίγουρα θα αγαπούσα και τον εγγονό μου και τον Harry αν τους γνώριζα”, δήλωσε ακόμα, ενώ σχολίασε ότι ο πρίγκιπας θα έπρεπε να του έχει ζητήσει το χέρι της κόρης του πριν από τον γάμο.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι θα έλεγε σήμερα στον πρίγκιπα, ο άνδρας απάντησε: “Φέρ’ σου σαν άντρας και έλα να με γνωρίσεις”.

Οι δηλώσεις του Thomas Markle: