Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιων οι φωτογραφίες έλειπαν από το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της;
Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιων οι φωτογραφίες έλειπαν από το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιων οι φωτογραφίες έλειπαν από το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της;

Πολλά τα... σημαινόμενα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τους Βρετανούς το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Παραδοσιακά, θα μεταδοθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 3 το μεσημέρι και η Βασίλισσα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ποστ στα social media, αναμένεται να αναφερθεί και στα “του οίκου” της, δηλαδή στα προβλήματα που ανέκυψαν όλη τη χρονιά με τον Πρίγκιπα Ανδρέα αλλά και την “επανάσταση” του Harry και της Μeghan.

Θα αναφερθεί φυσικά και στο Brexit και στις εκλογές αλλά το κύριο κομμάτι της ομιλίας της θα αφορά την 75η επέτειο της D-Day, της ημέρας της απόβασης στη Νορμανδία που έβαλε τέλος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

https://www.instagram.com/p/B6bzqJSn5dr/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτό όμως που σχολιάστηκε περισσότερο από ο,τιδήποτε όπως πάντα άλλωστε είναι οι φωτογραφίες που επέλεξε η Βασίλισσα να έχει σε πρώτο πλάνο στην ομιλία της όσο και στη φωτογράφισή της.

Έτσι, μπροστά μπροστά είναι η ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της, μετά αυτή του Καρόλου και της Καμίλα, πίσω ακριβώς η οικογένεια του εγγονού της, Ουίλιαμ και πιο πίσω του συζύγου της, Φιλίππου.

Έτσι φέτος απουσιάζει επιδεικτικά η φωτογραφία των Sussexes.

Και ιδού η περσινή φωτογραφία της Βασίλισσα όπου σε πρώτο πλάνο είναι η ίδια και ο Φίλιππος με τον νεογέννητο Κάρολο, ο πατέρα της και ακριβώς στη μέση η φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα και των δύο παιδιών του με τις συζύγους και τα παιδιά τους ( η Meghan ήταν ακόμη έγκυος).

Αν μη τι άλλο, η Βασίλισσα στέλνει το δικό της μήνυμα για το μέλλον του βασιλικού οίκου της Αγγλίας.