Βραβεία Tony: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το συμβολικό φόντο της Wintour
Κόσμος

Βραβεία Tony: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το συμβολικό φόντο της Wintour

Βραβεία Tony: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το συμβολικό φόντο της Wintour

Η 73η τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Tony (Tony Awards) πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα την Κυριακή το βράδυ.

Παρουσιαστής της  βραδιάς ήταν ο ηθοποιός και παρουσιαστής, James Corden ο οποίος είχε παρουσιάσει τα βραβεία Tony και το 2016.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης.

H Anna Wintour ήταν η creative director του event και όπως αποκάλυψε το φόντο στο οποίο φωτογραφήθηκαν οι διάσημοι καλεσμένοι ήταν ιδέα της κόρης της.

Αποτελούμενο από 22.000 τριαντάφυλλα σχημάτιζε τα χρώματα της σημαίας του Ουράνιου Τόξου (ΛΟΑΤ), καθώς o Iούνιος είναι ο μήνας εκδηλώσεων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας παγκοσμίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Incredible flower wall by @passionroses Red Carpet beginning soon at @radiocitymusichall! #tonyawards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tony Awards (@thetonyawards) στις

Οι παρουσίες που ξεχωρίσαμε εμείς για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, είναι οι ακόλουθες:

James Corden

O παρουσιαστής της βραδιάς με λαμέ φλοράλ κοστούμι, πλήρως εναρμονισμένος με το ασημί φόρεμα της συζύγου του, Julia Carey.

Emily Ratajkowski

Το μακρύ μαύρο φόρεμα με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ του Michael Kors, σε συνδυασμό με το smokey μακιγιάζ της και τα τα καλοχτενισμένα της καρέ μαλλιά, έκαναν την όμορφη ηθοποιό  να κλέψει τις εντυπώσεις.

Lucy Liu

H 50χρονη ηθοποιός έμοιαζε τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη, μέσα στο αέρινο μοβ μακρύ φόρεμα που φορούσε. Τα σμαραγδένια της σκουλαρίκια  αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο  την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Warren Beatty και Annette Benning

Το “βασιλικό ζευγάρι” του Hollywood, περπάτησε χαμογελαστό στο κόκκινο χαλί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, αποδεικνύοντας ότι η κομψότητα και η ευτυχία είναι διαχρονική.

Αli Stroker

H χαμογελαστή ηθοποιός είναι η πρώτη ηθοποιός που χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο και  κέρδισε βραβείο Tony. Η Stroker είχε το πιο λαμπερό χαμόγελο από όλους τους παρευρισκομένους

και ήταν πανέμορφη μέσα στο κίτρινο μακρύ φόρεμά της.

Jake Gyllenhaal

O γοητευτικός ηθοποιός ήταν η επιτομή της ανδρικής κομψότητας μέσα στο μαύρο κοστούμι του.

Αnna Wintour

Η διευθύντρια της Vogue επέλεξε μακρύ έθνικ φόρεμα σε πράσινους τόνους και πόζαρε δίπλα στην κόρη της, Bee Shaffer Carrozzini, η οποία ήταν πανέμορφη μέσα στο ασημί φόρεμά της.

Jim Parsons

O πρωταγωνιστής που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Big Bang Theory, περπάτησε χέρι – χέρι με τον σύζυγό του Todd Spiewak.

Photos: Backgrid, The Mega Agency