Whitney Houston: Η περιοδεία του ολογράμματός της είναι γεγονός! (vid)
Κόσμος

Whitney Houston: Η περιοδεία του ολογράμματός της είναι γεγονός! (vid)

Whitney Houston: Η περιοδεία του ολογράμματός της είναι γεγονός! (vid)

Διχάστηκε η κοινή γνώμη...

Πρωτοφανές και σίγουρα αλλόκοτο ήταν το θέαμα που παρακολούθησαν χθες βράδυ οι μουσικόφιλοι στο Sheffield της Αγγλίας στην έναρξη της περιοδείας της… Whitney Houston.

Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά για την φαεινή ιδέα που είχε η εταιρεία μουσικού marketing Primary Wave Music Publishing με την σύμφωνη γνώμη του ιδρύματος της αποθανούσας, στο οποίο διαχειρίστρια είναι η  Pat Houston, σύζυγος του αδερφού της.

Η αξέχαστη τραγουδίστρια “επέστρεψε” από τους νεκρούς και προσέφερε ένα ομολογουμένως πρωτόγνωρο show σε θαυμαστές που δεν πρόλαβαν να την δουν πριν πεθάνει  και σε περίεργους που θέλησαν να δουν από κοντά το παράδοξο αυτό live, όπου ο κόσμος των ζωντανών συναντά τον κόσμο των νεκρών.

Για την ακρίβεια το ολόγραμμά της ανέβηκε επί σκηνής μαζί με ζωντανούς -ευτυχώς- μουσικούς που την συνόδεψαν και εκείνη χόρεψε και τραγούδησε πολλές μεγάλες της επιτυχίες, όπως το I Wanna Dance With Somebody, How Will I Know και φυσικά το θρυλικό I Will Always Love You.

Η περιοδεία έχει τον τίτλο “Ένα βράδυ με την Whitney: Η τουρνέ με το ολόγραμμα της Whitney Houston” και αφού ολοκληρώσει τον κύκλο της στα ευρωπαϊκά εδάφη αναμένεται να επισκεφθεί και την Βόρεια Αμερική.

https://www.youtube.com/watch?v=EhX4_0mZ7JE

Μετά το πέρας της βραδιάς οι απόψεις του κοινού διχάστηκαν. Άλλοι εντυπωσιάστηκαν με τα εκπληκτικά κατορθώματα της τεχνολογίας και άλλοι αντιμετώπισαν την περίπτωση καθαρά ως μια μορφή καπηλείας του ονόματος ενός νεκρού και ευτελισμού της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασης.

Αρθρογράφος της βρετανικής Mirror, έγραψε πως ακόμα και μετά θάνατον συνεχίζεται το σερί εκμετάλλευσης της σπουδαίας ερμηνεύτριας, αφού σε όλη της την ζωή έπεφτε θύμα κακόβουλων ανθρώπων του κύκλου της, και πως είναι καλύτερο να μην ενοχλούμε τους νεκρούς.

“Στην ζωή της η Whitney Houston έπεφτε διαρκώς θύμα εκμετάλλευσης από όλους γύρω της, οπότε γιατί να αλλάξει αυτό στην άλλη ζωή, όταν ακόμα υπάρχει περιθώριο κέρδους”;

“Όπως κάθε λάτρης ταινιών τρόμου μπορεί να σας πληροφορήσει, η νεκρανάσταση δεν έχει καλά αποτελέσματα γι΄αυτό ας αφήσουμε τους νεκρούς αστέρες να αναπαύονται”, πρόσθεσε.

Δείτε μερικά σχόλια από το Twitter: