Ανδριάνα Μανέτα: Η πολύωρη συζήτησή της με το ρομπότ Σοφία της Hanson Robotics
Tik Tok

Ανδριάνα Μανέτα: Η πολύωρη συζήτησή της με το ρομπότ Σοφία της Hanson Robotics

Ανδριάνα Μανέτα: Η πολύωρη συζήτησή της με το ρομπότ Σοφία της Hanson Robotics

Η πρώτη συνέντευξη με ρομπότ που φιλοξενείτε σε ελληνικό μέσο

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία είχε η Ανδριάνα Μανέτα αφού έκανε την πρώτη της συνέντευξη με ένα ρομπότ και μάλιστα το πιο διάσημο, τη Σοφία της Hanson Robotics.

Το ιντερνετικό κανάλι του Youtube, Astronio, δημοσίευσε ολόκληρη τη συνέντευξη με τη Σοφία να δίνει απαντήσεις σαν κανονικός άνθρωπος.

Είναι κατά της βίας, είναι υπέρ της συζήτησης και φυσικά είναι βέβαιη πώς στο μέλλον θα δημιουργηθούν ρομπότ που θα μπορέσουν να αγοράσουν όλοι.

Θα είναι σαν το δεξί χέρι του ανθρώπου που θα τους βοηθά παντού!

Η Σοφία «γεννήθηκε» το 2016. Έγινε σταρ των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς έχει εμφανιστεί σε σειρά βραδινών τηλεοπτικών show, έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλες εκδόσεις, έχει πάρει επίσημο τίτλο από τα Ηνωμένα Έθνη και έχει πολιτογραφηθεί πολίτης της Σαουδικής Αραβίας. Και όταν στράφηκε στις καλές τέχνες, το πρώτο της έργο πωλήθηκε για 688.888 δολάρια.

Σε ένα απόσπασμα στο TikTok έχει προκαλέσει εντύπωση οι εκφράσεις που παίρνει η Σοφία ανάλογα του τι της ζητά η Ανδριάνα!

Αλλά το περίεργο είναι άλλο! Όταν φεύγει από το πλατό η Ανδριάνα Μανέτα και ενώ η Σοφία είχε πάρει το χαρούμενο ύφος που της ζητήθηκε, για άγνωστο λόγο κοίταξε την πρώτη με θυμωμένο βλέμμα.

Αρκετοί χρήστες της εφαρμογής απόρησαν – και όχι μόνο – αφού ήταν μια εντολή που δεν της δόθηκε για να την πραγματοποιήσει!

@_astronio_Βλέποντας τα πλάνα που τράβηξε η κάμερα μετά τη συνέντευξη με τη Σοφία, ανακάλυψα τυχαία κάτι που μοιάζει λες και είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου!😨 Δεν μπορούσα να μη το μοιραστώ μαζί σας. Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε.

♬ πρωτότυπος ήχος – Astronio

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Youtube