Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» on stage για τον Βασίλη Καρρά – «Όλη μου η μουσική διαδρομή ξεκίνησε χάρη σε αυτόν»
Tik Tok

Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» on stage για τον Βασίλη Καρρά – «Όλη μου η μουσική διαδρομή ξεκίνησε χάρη σε αυτόν»

Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» on stage για τον Βασίλη Καρρά – «Όλη μου η μουσική διαδρομή ξεκίνησε χάρη σε αυτόν»

Συγκινημένη η τραγουδίστρια με την απώλεια του μεγάλου άρχοντα της πίστας

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε η Δέσποινα Βανδή για την απώλεια του Βασίλη Καρρά στη σκηνή του μουσικού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται.

Η τραγουδίστρια είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον σπουδαίο καλλιτέχνη και μάλιστα ήταν αυτός που τη βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Δύο τραγούδια μου έδωσε και ξεκίνησε όλη μου η μουσική διαδρομή χάρη σε αυτόν. Ήταν ένας υπέροχος, δοτικός άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς» ανέφερε συγκινημένη.

@vandinsta Ανεσως μετα, ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ το Αδιέξοδο…🕊️ #vasiliskarras #despinavandi #votanikos #deva #vandi #greece #death #rip ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Fanpage

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και ανάρτηση αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο στο Instagram.

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε… Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στη μακροσκελή της δημοσίευση.

«Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντομπροσύνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του.

Ο Βασίλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά» και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος…

Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασίλη… «Γελα μου»…1994…».

Διαβάστε επίσης

Δέσποινα Βανδή: Έστρωσε το πιο πλούσιο γιορτινό τραπέζι – «Σιγά σιγά, μην μπουκώσεις!»