Διάφανη αγάπη: Το εντυπωσιακό ρόστερ ηθοποιών που έδωσε ο Alpha – Σαράντης, Μάσχα, Ψαρράς και…
Tik Tok

Διάφανη αγάπη: Το εντυπωσιακό ρόστερ ηθοποιών που έδωσε ο Alpha – Σαράντης, Μάσχα, Ψαρράς και…

Διάφανη αγάπη: Το εντυπωσιακό ρόστερ ηθοποιών που έδωσε ο Alpha – Σαράντης, Μάσχα, Ψαρράς και…

All star cast για τη νέα σειρά του Alpha

Μετά το Να με λες μαμά και την Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, σειρά είχε η Διάφανη αγάπη. O Alpha ανοίγει σιγά σιγά τα χαρτιά του για τη μυθοπλασία 2024-25, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονται για τις νέες σειρές του.

Με ένα βίντεο στο TikTok το κανάλι ανακοίνωσε το εντυπωσιακό ρόστερ ηθοποιών που εξασφάλισε για τη νέα σειρά: Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Θεόβη Στύλλου, Μέγκι Σούλι είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν.

Μάλιστα για το καστ έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και του Δημήτρη Λάλου.

@alphatv_official Διάφανη αγάπη ❤️ έρχεται στον #alphatv! #fy #fyp #viralvideo #MythoplasiaAlpha #tiktokgreece #foryoupage ♬ Dreams Come True – Øneheart

Διάφανη αγάπη: Η υπόθεση

Η νέα σειρά θα είναι αστυνομική με υπερφυσικά στοιχεία και κεντρικό ήρωα ένα σκληροτράχηλο αστυνομικό που καλείται να λύσει τη δολοφονία του! Πρόκειται για διασκευή της ιταλικής σειράς La porta rossa (Η κόκκινη πόρτα).

Σύμφωνα με το ξένο σενάριο, ο αστυνομικός σκοτώνεται σε επιχείρηση και καλείται ή να περάσει την κόκκινη πόρτα για τον άλλο κόσμο ή να παραμείνει στη γη ως φάντασμα. Εκείνος επιλέγει το δεύτερο προκειμένου να εξιχνιάσει τη δολοφονία του αλλά και να σώσει τη σύζυγό του από τον ίδιο δολοφόνο. Για βοηθό του θα έχει μια 17χρονη φοιτήτρια που μπορεί και επικοινωνεί μαζί του αλλά και ένα άλλο φάντασμα που τον καθοδηγεί να προσαρμοστεί στη νέα του κατάσταση. Εν τέλει θα βρει τον δολοφόνο του μόνο που μέχρι να φτάσει εκεί θα έχει ανακαλύψει πολύ βρώμικα μυστικά των συναδέλφων του.