Δροσερές και πεντανόστιμες πρωτεϊνικές μπάρες γιαουρτιού
Tik Tok

Δροσερές και πεντανόστιμες πρωτεϊνικές μπάρες γιαουρτιού

Δροσερές και πεντανόστιμες πρωτεϊνικές μπάρες γιαουρτιού

Δες τη συνταγή!

Μιας και το καλοκαίρι έχει «ριζώσει» για τα καλά και ο καύσωνας έχει κατακλύσει τη χώρα, οι πρωτεϊνικές μπάρες γιαουρτιού είναι το απόλυτο δροσερό σνακ.

Το προφίλ LiveKitchen στο TikTok σου δείχνει την συνταγή βήμα βήμα για να το φτιάξεις και εσύ με υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου.

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για την Βάση

  • 150 γρ Νιφάδες Βρώμης
  • 4 κτσ Φυστικοβούτυρο
  • 50 γρ Μέλι
  • Για την Κρέμα Γιαουρτιού
  • 400 γρ Protein Στραγγιστό Γιαούρτι Φράουλα 0% ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 1 βανιλίνη
  • 70 γρ Μέλι

Για το στόλισμα

  • Blueberries
  • Σμέουρα
  • Μέλι
  • Φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την βρώμη μαζί με το Φυστικοβούτυρο και το μέλι.

Σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20χ20 βάζουμε μια λαδόκολλα ρίχνουμε το μείγμα και πατάμε πολύ καλά με ένα κουτάλι ή με το πάτο ενός ποτηριού μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη βάση.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα Protein Στραγγιστά Γιαούρτια Φράουλα 0% ΟΛΥΜΠΟΣ, την βανιλίνη, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.

Ρίχνουμε και στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω από την βάση.

Προσθέτουμε από πάνω τα σμέουρα, τα Blueberries, το Φυστικοβούτυρο και το μέλι.

Βάζουμε τις μπάρες στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.

Κόβουμε σε κομμάτια και οι δροσερές μπάρες γιαουρτιού είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.

@livekitchen Εκπληκτικές πρωτεϊνικές μπάρες Γιαουρτιού που θα τις φτιάχνετε συνέχεια😍✌️Δροσερές και Πεντανόστιμες😊. . Θέλετε κι άλλες τέτοιες εύκολες και δροσερές συνταγές?? Περιμένω να μου γράψετε κάτω στα σχόλια👇😍 . www.olympos.gr . Τα Υλικά που θα χρειαστείτε : Για την Βάση 150 γρ Νιφάδες Βρώμης 4 κτσ Φυστικοβούτυρο 50 γρ Μέλι Για την Κρέμα Γιαουρτιού 400 γρ Protein Στραγγιστό Γιαούρτι Φράουλα 0% ΟΛΥΜΠΟΣ 1 βανιλίνη 70 γρ Μέλι Για το στόλισμα Blueberries Σμέουρα  Μέλι Φυστικοβούτυρο   Εκτέλεση  Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την βρώμη μαζί με το Φυστικοβούτυρο και το μέλι.  Σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20χ20 βάζουμε μια λαδόκολλα ρίχνουμε το μείγμα και πατάμε πολύ καλά με ένα κουτάλι ή με το πάτο ενός ποτηριού μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη βάση.  Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα Protein Στραγγιστά Γιαούρτια Φράουλα 0% ΟΛΥΜΠΟΣ, την βανιλίνη, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.  Ρίχνουμε και στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω από την βάση.  Προσθέτουμε από πάνω τα σμέουρα, τα Blueberries, το Φυστικοβούτυρο και το μέλι.  Βάζουμε τις μπάρες στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.  Κόβουμε σε κομμάτια και οι δροσερές μπάρες γιαουρτιού είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε. Πεντανόστιμες Δροσερές και υγιεινές μπάρες γιαουρτιού . . . #pastry #Livekitchen #myprotein #recipes #thessaloniki #eleni #foryou #athens #Livekitchen#thessaloniki #yogurt #icecreamcake #icecream #icecreamyogurt #eleni #papadakis #foryou #Ελλαδα #συνταγές #Πωςφτιαχνω #μπαρες #yummy ♬ Summer – Croquet Club