Έλενα Τσαγκρινού: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ
Tik Tok

Έλενα Τσαγκρινού: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Έλενα Τσαγκρινού: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Τσαγκρινού αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα.

«Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα “αποβολή” και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Στον λογαριασμό της στο TikTok ανέβασε βίντεο όπου δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και το χαμόγελό της δεν σβήνει ούτε στιγμή!

«Πόσο μηνών πιστεύετε είμαι ;

Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι .

Εγώ και ο Κώστας @Dj Stephan περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …

Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες …

Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε…

Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας».

@elenatsagrinouofficial Πόσο μηνών πιστεύετε είμαι ; 🤰🏻❤️ Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι . Εγώ και ο Κώστας @Dj Stephan περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε . Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας 🫶🏻❤️🌹🤰🏻 #pregnancyannouncement #elenatsagrinouofficial #djstephan ♬ Thank You for Being You – OctaSounds

Διαβάστε επίσης

Έλενα Τσαγκρινού: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά και αυτό είναι το βίντεο με το υπέρηχογράφημά της