«Φόνοι στο καμπαναριό»: Οι μονάχες «κολάζονται» χορεύοντας…Φουρέιρα!
Tik Tok

«Φόνοι στο καμπαναριό»: Οι μονάχες «κολάζονται» χορεύοντας…Φουρέιρα!

«Φόνοι στο καμπαναριό»: Οι μονάχες «κολάζονται» χορεύοντας…Φουρέιρα!

Το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασαν στο TikTok

Η νέα σειρά του Alpha, «Φόνοι στο καμπαναριό», έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα χαρίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα».

Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Οι ηθοποιοί της σειράς

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Στο TikTok, οι «μοναχές» Άννα Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη χόρεψαν υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο «Κόλλημα».

Εξάλλου, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «Παναγιά Φουρέιρα», το νέο της τραγούδι περιέχει τη φράση «Με είδε και είπε το πάτερ ημών», οπότε το TikTok βίντεο ήρθε και έδεσε με τις πρωταγωνίστριες.

Απολαύστε στο βίντεο

@annie_theochari Όταν το #kollima γίνεται αποκόλληση @melpomenilouisa ♬ πρωτότυπος ήχος – ΙέρειαΕλαφριάςΤραγουδοποιΐας

Διαβάστε επίσης

«Φόνοι στο καμπαναριό»: Ήχησαν οι καμπάνες! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της… θεϊκής σειράς!