Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η στιγμή που ανακοινώνει στη μητέρα του ότι θα γίνει μπαμπάς
Tik Tok

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η στιγμή που ανακοινώνει στη μητέρα του ότι θα γίνει μπαμπάς

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η στιγμή που ανακοινώνει στη μητέρα του ότι θα γίνει μπαμπάς

Δάκρυα συγκίνησης της μέλλουσας γιαγιάς

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αφού θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, περιμένει το πρώτο της παιδάκι και παρότι το είχαν κρατήσει κρυφό για αρχή, τα κυπριακά μέσα έκαναν γνωστή την είδηση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε πρόσφατα στο Breakfast@Star για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του.

«Η Ιλάειρα είναι καλά και είναι στο σπίτι, κάναμε και υπέρηχο εχθές. Είδα το μωρό να χοροπηδάει πάνω κάτω και τρελάθηκα. Ακόμα είναι νωρίς για να μάθουμε το φύλο του μωρού.

Έχει διάφορα η εγκυμοσύνη, το είχαμε ζήσει και την προηγούμενη φορά αλλά αυτή τη φορά είναι πιο έντονο. Όταν κάποιος ζήσει αυτή την δραματική εμπειρία να χάσει ένα παιδάκι κάθε μέρα…

Δηλαδή εγώ δεν κοιμάμαι την νύχτα. Κάθε φορά που πας στο γιατρό φοβάσαι μην σου πει κάτι, αλλά προς το παρόν δόξα τω Θεώ πάνε όλα καλά.

Ό,τι και αν μου ζητήσει η γυναίκα μου, θα πάω να το βρω. Δεν μου έχει ζητήσει κάτι δυσεύρετο σε φαγητό ακόμα. Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που είναι στο σπίτι όλη μέρα και δεν την έχω μαζί μου», είπε στην συνέντευξή του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, δημοσίευσε βίντεο με την αντίδραση της μητέρας του όταν μαθαίνει τα νέα.

Η μέλλουσα γιαγιά άνοιξε ένα μικρό μπαουλάκι όπου είχε ρουχαλάκια μωρού, μπιμπερό και ένα λεύκωμα και τη στιγμή που το αντιλαμβάνεται δακρύζει από χαρά.

@mavrikiosmavrikiou Κάπως έτσι αντιδρά η σωστή μάνα όταν μαθαίνει ότι θα γίνει γιαγιά..! @Δήμητρα Ιλάειρα Ζήση ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Διαβάστε επίσης

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μικρό πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της Ιλάειρας και η πρόταση για το Survivor