Αφροδίτη Σκαφίδα: Σπάει τη σιωπή της για την παράβαση στο Survivor All Star
TV Gossip

Αφροδίτη Σκαφίδα: Σπάει τη σιωπή της για την παράβαση στο Survivor All Star

Αφροδίτη Σκαφίδα: Σπάει τη σιωπή της για την παράβαση στο Survivor All Star

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μιλά για την παράβαση που έκανε, το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και το πώς βίωσε τις ημέρες που έμεινε στο ριάλιτι

Στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Αφροδίτη Σκαφίδα και αποκάλυψε όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Να υπενθυμίσουμε, πώς ένα βίντεο όπου είχε πάρει φαγητό από local είχε δει το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το Survivor All Star.

Έξι μήνες μετά σπάει τη σιωπή της και μιλά για όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει να κάνει μόνο με διαβίωση αλλά και με συμβίωση.

Έχει να κάνει με ακραίες συνθήκες, στις οποίες πρέπει να συμβιώσεις με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και κίνητρα.

Άλλοι σε βλέπουν ανταγωνιστικά, άλλοι καχύποπτα. Αρκετοί δυσκολεύονται να συνεργαστούν, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει.

Δεν υπήρχε συνεργασία γενικότερα αλλά ό,τι έγινε… έγινε. Νομίζω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου, ενδεχομένως, θα έπραττε ανάλογα. Και αυτό λέγεται ανάγκη επιβίωσης.

Το θέμα δεν είναι πώς έγινε ό,τι έγινε αλλά γιατί βγήκε όλο αυτό προς τα έξω. Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει.

Γιατί όπως λένε: όταν με το ένα δάχτυλο δείχνεις τον άλλο, τα υπόλοιπα τρία δείχνουν τον εαυτό σου.

Έχω όμορφα συναισθήματα για όλο αυτό. Άλλωστε, ήταν επιλογή μου να μπω σε αυτό το παιχνίδι, μου έδωσε πάρα πολλά μαθήματα και θεωρώ ότι από όλο αυτό έχω βγει πιο δυνατή».

Αφροδίτη Σκαφίδα: Περνά το βράδυ της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και η σπόντα για το φαγητό – «Και τώρα τρώω επίσημα…»

Ο λόγος που είχε μπει στο Survivor All Star

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είχε μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes και είχε εξηγήσει τους λόγους που συμμετείχε ξανά.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα. Ο λόγος που μπήκα είναι επειδή ξεκινάω έναν σύλλογο στίβου στη Γλυφάδα, τον οποίο θέλω και να βοηθήσω οικονομικά.

Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα στο Survivor All Star. Έχω πάρει αυτό που ήθελα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θέλω να προχωρήσω.

Τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίσαμε bullying μέσα στο Survivor. Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν από μόνοι τους την ευκαιρία να κάνουν bullying».

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα: Backstage φωτογραφίες λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς