Amy Winehouse: Η καριέρα, οι καταχρήσεις, ο θάνατος και η ταινία για τη ζωή της
TV Gossip

Amy Winehouse: Η καριέρα, οι καταχρήσεις, ο θάνατος και η ταινία για τη ζωή της

Amy Winehouse: Η καριέρα, οι καταχρήσεις, ο θάνατος και η ταινία για τη ζωή της

Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα βιογραφική ταινία;

Η πολυτάραχη ζωή, η άνοδος στο καλλιτεχνικό στερέωμα και οι τεράστιες επιτυχίες της Βρετανίδας τραγουδίστριας Amy Winehouse, μεταφέρονται στον κινηματογράφο, στη βιογραφική ταινία με τίτλο «Back to Black».

«Δεν γράφω τραγούδια, για να γίνω διάσημη. Γράφω τραγούδια, επειδή δεν ξέρω τι άλλο θα έκανα».

Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, το απρόβλεπτο καλλιτεχνικό ταπεραμέντο και το σπουδαίο ταλέντο της, ταξίδεψαν αστραπιαία την Amy Winehouse στην κορυφή του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Η διεθνής καριέρα, η ταραχώδης προσωπική ζωή, αλλά και η μάχη με τους εθισμούς της Βρετανίδας τραγουδίστριας της σόουλ, που σημάδεψε τη σύγχρονη μουσική σκηνή, μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία με τίτλο «Back to Black», από το ομώνυμο τραγούδι, που άφησε εποχή.

«Θέλω ο κόσμος να ακούει τη φωνή μου. Και να ξεχνάει τα βάσανά του».

Τη βραβευμένη με έξι Γκράμι τραγουδίστρια, υποδύεται η Μαρίσα Αμπέλα, με τους κριτικούς κινηματογράφου να μιλούν για εντυπωσιακή μεταμόρφωση της 27χρονης Βρετανίδας ηθοποιού, ώστε να θυμίζει το εκκεντρικό στυλ της Amy Winehouse.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται η Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, γνωστή για τη δουλειά της στην ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου στη Βρετανία, λίγο προτού συμπληρωθούν 13 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Amy Winehouse, λόγω δηλητηρίασης από αλκοόλ, τον Ιούλιο του 2011.

«Θέλω να με θυμούνται, επειδή ήμουν ο εαυτός μου».

Διαβάστε επίσης

Amy Winehouse: Η ταινία για τη ζωή της είναι πια γεγονός και αυτή είναι η σκηνοθέτης που το ανέλαβε