Άννα Φόνσου: «Δεν το έβαλα κάτω! Έφτιαξα το κουκλόσπιτό μου»
TV Gossip

Άννα Φόνσου: «Δεν το έβαλα κάτω! Έφτιαξα το κουκλόσπιτό μου»

Άννα Φόνσου: «Δεν το έβαλα κάτω! Έφτιαξα το κουκλόσπιτό μου»

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την έξωση από την πολυκατοικία

Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, η Άννα Φόνσου χρειάστηκε να αφήσει το σπίτι της στην πολυκατοικία που διέμενε αφού κρίθηκε επικίνδυνη.

Πριν από κάποιες εβδομάδες, έκανε γνωστό τον εφιάλτη που βίωνε αφού δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι στα καλά καθούμενα θα έχανε τη στέγη της.

«Έπρεπε βέβαια να κάνει κι η πολεοδομία αυτοψία. Έγινε μετά από 2 μήνες και διαπίστωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας. Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη», είχε πει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Σε νέα ανάρτηση, ήρθε να δώσει μια σταγόνα αισιοδοξίας και δύναμης, αφού κατάφερε να βρει νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και να φτιάξει όπως είπε το «κουκλόσπιτο της Άννας».

«Φίλοι μου. Μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω…

Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.

Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ».

Διαβάστε επίσης

Άννα Φόνσου: «Ξεριζώνεται» από το σπίτι της – «Τα έχω χαμένα»