Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είμαι καρκινοπαθής. Γιατί ξυπνάτε δυσάρεστες μνήμες;»
TV Gossip

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είμαι καρκινοπαθής. Γιατί ξυπνάτε δυσάρεστες μνήμες;»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είμαι καρκινοπαθής. Γιατί ξυπνάτε δυσάρεστες μνήμες;»

Η απάντησή του στο hate που δέχτηκε στο Twitter

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης σε χρήστες του  Twitter που σχολίασαν αρνητικά ένα βίντεό του και αναφέρθηκαν και στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε παλαιότερα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στη Λισαβόνα και ανέβασε ένα βίντεο όπου καπνίζει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του.

Ένας από τους χρήστες του έγραψε: «Αγαπητέ Αντίνοε όντας καρκινοπαθης συνεχίζεις κ καπνίζεις? Κ μάλιστα πετάς κ το τσιγάρο κάτω».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απασφάλισε με την απάντησή του λέγοντας: «δεν είμαι καρκινοπαθής. γιατί γράφετε ανοησίες και ξυπνάτε δυσάρεστες μνήμες; λογικά για το καλό μου ε; λογικά με αγάπη ε; και όχι δεν πέταξα κάτω το τσιγάρο. ηρεμήστε».

Παλαιότερα μιλώντας για την περιπέτεια με τον καρκίνο, είχε πει: «Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου να μιλήσω για την ασθένειά μου. Παίζαμε στην Άρτα στην παράσταση “Κατά φαντασίαν ασθενής” και ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς. Παίζαμε υπό βροχή και κοιτούσα τους θεατές να βγάζουν πράγματα και ήταν τόσο απορροφημένοι που δεν ήθελαν να σταματήσει αυτό και να είναι δίπλα μας. Και έγινε ένα κλικ μέσα μου, για αυτό το “μαζί”.

Αυτό το “μαζί” έχει μεγάλη αξία και εάν μπορέσω μέσα από αυτή την δημοσιοποίηση του προβλήματος και τον δω χαρούμενο μπορεί να αλλάξει μία ψυχολογία, μια ματιά. Επειδή έρχεται σε λίγες ημέρες η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, να καταφέρει η επιστήμη να την κάνει μία χρόνια νόσο και όχι μία καταδίκη. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίδια πρόσβαση στην ιατρική και ίδια δικαιώματα στη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Αντίνοος Αλμπάνης: Η περιπέτεια υγείας του, η απόφαση να το μοιραστεί δημοσίως και το Maestro