Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου: «”Συνάδελφοι” παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας μόνο και μόνο για εκμετάλλευση»
TV Gossip

Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου: «”Συνάδελφοι” παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας μόνο και μόνο για εκμετάλλευση»

Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου: «”Συνάδελφοι” παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας μόνο και μόνο για εκμετάλλευση»

Η σκληρή απάντησή της στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Την απάντησή της θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου για το story που ανέβασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με αφορμή την πρωινή ένταση στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να υπερασπιστεί τους συνεργάτες της, όπως κάνει πάντα άλλωστε, και δεν δέχεται καμία προσβολή ή επίθεση στο πρόσωπό της.

Σε ανάρτησή της στο Instagram έκανε σαφές πως δεν δέχεται καμία υποτίμηση για την ομάδα της και τους συνεργάτες της που είναι πάντα δίπλα τους και δίπλα της.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να ‘χει, θα λέω πάντα την αλήθεια. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά, δε θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου. Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας».

Κατερίνα Καινούργιου: «Για μένα πείτε ό,τι θέλετε αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά να υποτιμούν συνεργάτες μου»

Ωστόσο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προκειμένου να πάρει θέση και να υποστηρίξει τόσο την εκπομπή που βρίσκεται όσο και τη Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε θέματα ευαίσθητα, όπως αυτά της ψυχικής υγείας!

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα δεν το άφησε να πέσει κάτω αφού τέτοιες αναφορές ιδίως σε δημόσιο λόγο είναι άκρως επικίνδυνα!

«Αφήνω αυτό εδώ! Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδελφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well, Νίκος Κοκλώνης, προχώρησε μια εξίσου ανάρτηση σχετικά με τα πυρά που δέχεται η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η δημοσιογραφική της ομάδα.

Με μια ουσιώδη φράση τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν και την έκταση που πήρε το ζήτημα που μεταξύ άλλων θίγουν και ένα ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της ψυχικής υγείας.

«Υπάρχουν δύο είδη φωτός! Η λάμψη που φωτίζει και το θάμπος που συσκοτίζει», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε την ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Διαβάστε επίσης

Αιχμηροί Καινούργιου – Μικρούτσικος – Το μήνυμα που έστειλαν: «Ενοχλεί ότι ξεκινήσαμε χωρίς πλάτες» – «Τους λιθοβολώ με την παρουσία μου!»