Απόστολος Ρουβάς: Στην Κέρκυρα με τη Φανή Γιαβρίδου, πριν γίνουν γονείς
TV Gossip

Απόστολος Ρουβάς: Στην Κέρκυρα με τη Φανή Γιαβρίδου, πριν γίνουν γονείς

Απόστολος Ρουβάς: Στην Κέρκυρα με τη Φανή Γιαβρίδου, πριν γίνουν γονείς

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του γνωστού σεφ

Μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Κέρκυρα, πέρασαν ο Απόστολος Ρουβάς και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα, εντόπισε τον 46χρονο σεφ και την αεροσυνοδό, πριν από λίγες μέρες, σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Ο μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την αγαπημένη του, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, το φύλο του οποίου δεν θέλουν να αποκαλύψουν.

«Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω έτοιμος. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου, θα το δούμε. Φύλο ξέρουμε, δεν θα το μοιραστούμε ακόμα. Ενδεχομένως κάποια στιγμή θα το αποκαλύψουμε» έχει αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega o Απόστολος Ρουβάς.

«Το μόνο ραντεβού στα τυφλά που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον έρωτα» σχολίασε η μέλλουσα μητέρα Φανή Γιαβρίδου, δημοσιεύοντας πρόσφατα στο Instagram το υπερηχογράφημα του μωρού που κυοφορεί.

Οι δυο τους, που ετοιμάζονται να γίνουν πρώτη φορά γονείς, είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

«Ο γιατρός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα δραματική σειρά του Alpha