Αργύρης Πανταζάρας: Φωτογραφίζει τη Σίσσυ Τουμάση όσο περιμένει….σουβλάκια!
TV Gossip

Αργύρης Πανταζάρας: Φωτογραφίζει τη Σίσσυ Τουμάση όσο περιμένει….σουβλάκια!

Αργύρης Πανταζάρας: Φωτογραφίζει τη Σίσσυ Τουμάση όσο περιμένει….σουβλάκια!

Η νέα ανάρτηση του ζευγαριού

Στα Κουφονήσια βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο Αργύρης Πανταζάρας και η αγαπημένη του, Σίσσυ Τουμάση, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση τους, με τα κοινά τους στιγμιότυπα να είναι σπάνια.

Ωστόσο, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία από τη σύντροφό του, την ώρα που περίμεναν να παραγγείλουν σουβλάκια από γνωστό μαγαζί του νησιού.

Εκείνη φαίνεται να έχει «απελπιστεί» από την αναμονή, αφού το εν λόγω μαγαζί φημίζεται για τα ωραία σουβλάκια που φτιάχνει.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Σίσσυ Τουμάση, μετά τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Φιλιώ, η οποία είναι η μεγάλη κόρη του Στασινόπουλου. Πρόκειται για μία κοπέλα κακομαθημένη από τη μάνα της που ό,τι θέλει πρέπει και να το έχει.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η υπόθεση της σειράς μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας.

Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της.

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις Φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται· στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας. Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή τον Δεκέμβριο του 1949.

Διαβάστε επίσης

Η «κακομαθημένη» στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Αυτός είναι ο ρόλος της Σίσσυς Τουμάση