Άρης Σοϊλέδης: «Ο γάμος με τη Μαρία έχει γίνει σήριαλ»
TV Gossip

Άρης Σοϊλέδης: «Ο γάμος με τη Μαρία έχει γίνει σήριαλ»

Άρης Σοϊλέδης: «Ο γάμος με τη Μαρία έχει γίνει σήριαλ»

Όσα αποκάλυψε για την κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια

Για το πέρασμά του από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, τη μεγάλη κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και τον γάμο με τη Μαρία Αντωνά που δεν έχει γίνει ακόμα, μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξή του στο Over Play και τον Γιώργο Αμερικάνο για την εκπομπή στο Υoutube.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Τάκη στο Survivor, αλλά και στη σύντροφό του, Μαρία, με την οποία μετρούν έξι χρόνια σχέσης.

«Είπαμε θα βάλουμε εμείς τα χρήματα για την κηδεία »

«Ο Τάκης Καραγκούνιας έτυχε να βιώσει ένα άτυχο περιστατικό μέσα στο παιχνίδι. Δυστυχώς έχασε τον μπαμπά του. Ο άνθρωπος εκείνη την ημέρα είχε βγει μετά το παιχνίδι και είπε και είπε ότι “τα παιδιά ξέρουν την οικονομική μου κατάσταση η οποία δεν είναι καλή”. Έχουμε περάσει όλοι από το να μην έχουμε λεφτά. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν πήγαμε και εγώ και άλλοι δύο τρεις παίκτες της ομάδας και του είπαμε ότι “μην αγχώνεσαι, μπορείς. Έτσι και αλλιώς δικαιούσαι να τηλεφωνήσεις σε ένα τέτοιο περιστατικό”.

Είπαμε θα βάλουμε εμείς τα χρήματα για την κηδεία του πατέρα του. Και βγαίνει εκείνη τη μέρα και λέει “δεν το πιστεύω, η ομάδα μου πως με στηρίζει και μου είπαν αυτό και ευχαριστώ για όλα”.

Όταν όμως εγώ δύο μέρες πριν σου είχα πει αυτό και μπαίνουμε στο συμβούλιο και γυρνάς και λες στο Γιώργο Λιανό – που δεν έχει παίξει ποτέ αυτό – ότι “προφανώς και παίζουν άλλα ρόλο στη ζωή του Άρη” και του κάνεις κινήσεις με νόημα… όχι απλά θα σπάσω το συμβούλιο, θα το πάρω και θα φύγω», εξήγησε ο Άρης Σοϊλέδης για το περιστατικό που τον έκανε να έξαλλο στο παιχνίδι.

«Σε φέρνει σε ένα όριο. Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει τώρα μετά από δυο χρόνια σε μια εκπομπή πάλι προχθές και έλεγε ότι εγώ έλεγα ψέματα ότι είπα να τον βοηθήσω. Είχα μάρτυρες μπροστά μου», πρόσθεσε.

«Έχει γίνει σήριαλ»

Αναφορικά με τη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε«Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Έχει δείξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις το ότι είναι δίπλα μου. Δεν περίμενα να μου το δείξει στο Survivor. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου».

«Οι δυσκολίες στη ζωή σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπό σου. Δεν περάσαμε εύκολα», πρόσθεσε και απάντησε για τον γάμο που δεν έχει γίνει ακόμα: «Αυτός ο γάμος έχει γίνει σήριαλ. Και πότε παντρεύεστε και γιατί δεν παντρευτείτε; Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε. Δεν έχουν να κάνουν με μένα και τη Μαρία άμεσα. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα… αλλά θα γίνει κι αυτό».

Διαβάστε ακόμα

Άρης Σοϊλέδης: «Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά…»